Kiedyś wybraliśmy się z żoną na masaż tantryczny dla par. Mnie masowała pani, żonę pan masażysta. Wybraliśmy opcję full czyli z masażem miejsc intymnych. Doznanie nieziemskie wiedząc, że tuż obok moja żona była "masowana" przez innego faceta
Kiedyś wybraliśmy się z żoną na masaż tantryczny dla par. Mnie masowała pani, żonę pan masażysta. Wybraliśmy opcję full czyli z masażem miejsc intymnych. Doznanie nieziemskie wiedząc, że tuż obok moja żona była "masowana" przez innego faceta
Nie chcę robić reklamy konkretnego studia . Jest tego trochę w większych miastach. Co do masażysty - mojej Żonie się podobał. Tu muszę jednak podkreślić, w co sam na początku wątpiłem, masaż tantryczny nie jest masażem erotycznym. Ma coś w sobie z mistyki - kurcze ciężko to opisać, ale sam masaż jako dotyk schodzi na dalszy plan (aczkolwiek jest baaaardzo przyjemny) na rzecz wewnętrznej przyjemmności.
Ja żony nie widziałem, ale ona widziała jak na sylwestra u znajomych podeszła do mnie od tyłu jedna z zaproszonych kobiet i wsadziła ręce w spodnie całując po szyi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.