• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kończenie na twarzy jest upokarzające?

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png

Mężczyzna

Jackie7

Cichy Podglądacz
Ja ciągle po stosunku spuszczam się partnerce na twarz,zwykle jest to długi stosunek gdzie partnerka dojdzie 2-3 razy,gdy już nie ma siły zalewam jej całą twarz obfitym wytryskiem ;)

Mężczyzna

Jackie7

Cichy Podglądacz
I tak najlepszy sposób w którym „kończę” jest ten gdy wpycham jej tak,że kule dotykają dolnej wargi,dopycham jej głowę z całych sił bo ona nie ma głębokiego gardła a ja małych jajek :D i potrafi jej wszystko nosem wypłynąć :D

Kobieta

Soulmate86

Seks Praktykant
Wszystko może być upokarzające, jeśli robione jest bez zgody i ochoty partnera/partnerki.

Czy dla mnie jest upokarzające gdy facet strzeli mi na twarz? Nie. Bo tego chce, bo o to proszę, bo mnie to kręci. Bo nawet jeśli spusci mi się na twarz mówiąc przy tym na mnie per suko, to wiem, że po seksie wytrze mnie, pocałuje i np powie, że mnie kocha.

Kobieta

niuniusia

Cichy Podglądacz
Witam!

Jestem nowy (konto dziele ze swoją dziewczyną) na forum i chciałbym wam zadać pewne pytanie, co takiego "upokarzającego" i "złego" jest w tym żeby przyjąć wytrysk na twarz? Chodzi mi nie tylko o sytuacje w związku ale również o przypadkowe zdarzenia. Co ludzie widzą w tym złego? Ja jestem mężczyzną i mógłbym nadstawić swoją twarz praktycznie każdemu znajomemu. :) Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Nie wiem, co ludzie widzą w tym złego😅 Ja mojemu partnerowi pozwalam dojść mi na twarzy, chociaż on częściej wybiera dojście mi w ustach (i zawsze połykam, to zdecydownie moja ulubiona opcja) albo we mnie (też fajna opcja, ale trzeba od razu pod prysznic). Wydaje mi się, że na twarz jest najmniej 'ciekawie'

Kobieta

Wednesday

Seks Praktykant
Odpowiem za siebie. Ile ludzi tyle poglądów, jak ju ktoś wspomniał. Trochę inaczej to było, ale w tym sensie.
Na coś takiego zgodziłabym się tylko z facetem z którym jestem długo. Mój obecny jeszcze się nie kwalifikuje do tego. Ale też nie próbował i nie wspomniał o tym.

Kobieta

PaniMargaret

Podrywacz
Witam!

Jestem nowy (konto dziele ze swoją dziewczyną) na forum i chciałbym wam zadać pewne pytanie, co takiego "upokarzającego" i "złego" jest w tym żeby przyjąć wytrysk na twarz? Chodzi mi nie tylko o sytuacje w związku ale również o przypadkowe zdarzenia. Co ludzie widzą w tym złego? Ja jestem mężczyzną i mógłbym nadstawić swoją twarz praktycznie każdemu znajomemu. :) Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Jedyna słuszna technika

Kobieta

Magia2000

Seks Praktykant
Ja ciągle po stosunku spuszczam się partnerce na twarz,zwykle jest to długi stosunek gdzie partnerka dojdzie 2-3 razy,gdy już nie ma siły zalewam jej całą twarz obfitym wytryskiem ;)
Zanim zacznie się pitolenie,że bajki opowiadam zapewniam Was,że to szczera prawda ;)
Gdybyś bajek nie opowiadał to byś z góry się nie tłumaczył... chyba nawet dla ciebie jest mało wiarygodne co napisałeś.
Wytrysk na twarz spoko, ale dlaczego tylko 2-3 orgazmy?

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant
U nas z moją to nie przejdzie. Kiedyś pozwalała później stwierdziła iż nie chce.

Nie sądzę iż jest to poniżenie kobiety, bo równie dobrze można powiedzieć iż kobieta poniża faceta jeśli usiądzie mu na twarzy do lizania i dojdzie w ten sposób. Też go jakby nie patrzeć zaleje na twarz i do ust.

My tego tak nie odbieramy jako faceci, przynajmniej ja. Ale myślę iż reszta mężczyzn również się zgodzi.

To kwestia upodobań. Jeśli ktoś lubi to ok, a jeśli nie to należy się albo dogadać jakoś na ustępstwa albo uszanować. Seks ma być przyjemnością dla obu stron, bez względu czy mowa o początku, środku czy jak/gdzie się kończy..