• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kończenie na twarzy jest upokarzające?

Kobieta

natalie20

Cichy Podglądacz
Ja do tego podchodzę tak, że to kwestia preferencji :) czasami po prostu wytryski na twarz są niewygodne, lepi się, może pójść do oka albo we włosy (strasznie wkurzające, zwłaszcza jeśli się ma je umyte 😅). Czasami jest to kwestia dominacji, która nie każdej z nas odpowiada. Sama miałam byłych którzy spuszczali mi się na buzię komentując przy tym ze jestem ich suka itp różnie to bywa

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Upokarzające? Nie sądzę, przy założeniu że partnerka to akceptuje lub sama poprosi. Analogicznie możemy wyzywać się od suk w łóżku czy używać wulgarnego języka. To też część gry, odreagowanie od życia codziennego. Natomiast najważniejsze czy po zakończeniu łóżkowych fikołków, jesteśmy w stanie przytulić się, pocałować, wzajemnie zadbać o siebie choćby pod prysznicem. Sam nie czuję podniecenia kończąc na twarzy. Zdecydowanie bardziej w ustach, cipce czy pupie.