• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety są łatwe?

Kobieta

PaniPe

Cichy Podglądacz
Nagle Wam nie przeszkadza, że są poruszane tematy erotyczne (gdzie gdyby napisał jakiś brzydal i grubas to byście go wyzywały od napalonych zboczeńców
A ty tak chętnie fantazjujesz z brzydkimi i grubymi laskami, angażujesz się w rozmowy z kimś, kto cię nie interesuje, nie jest atrakcyjny?

gdzie oczywiście jakiś zwykły koleś zostałby wysłany na drzewo, a tu o dziwo nadal była chęć poznania mnie
Nie przeszło ci przez myśl, że to w tobie i twoich wyborach jest problem?

Ostatnio rozbawiło mnie, jak podnoszony jest temat pewnego "sławnego" mężczyzny, który zmarł. Wszyscy cytują jego wywiad, gdzie opowiadał jak to bardzo jest samotny i nie ma wsparcia. Był w wieloletnim związku. Z ciekawości weszłam na IG jego kobiety i zero zdziwienia- dziewczyna wybierana kutasem a później płacz, że ojoj ona nie wspiera i nie nadaje się na towarzyszkę życia. Wybieracie kobietę, która ma być tylko ładnym dodatkiem a później jesteście zdziwieni, że jest tylko ładnym dodatkiem. No szok XD

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Podsumowując, kobiety są mega łatwe jeśli ma się kasę i wygląda dobrze, to same wskakują na fiuta. Można je źle traktować, a one i tak wolą być z bogatym toksycznym dobrze wyglądającym typem niż z niskim, biedniejszym, przeciętnym i dobrze ją traktującym.

To moim zdaniem jest nieco niesprawiedliwa generalizacja. Ująłbym to tak: jeśli oferujesz to, na co w pewnej grupie jest zapotrzebowanie, to odniesiesz sukces w tej grupie. Są kobiety, dla których forsa i prezencja załatwiają sprawę – inne będą miały odmienne preferencje i nie wskoczą na fiuta tylko dlatego, że masz sześciopak, furę i zegarek, a przy tym szarpniesz się na obiad w restauracji.

Aż mnie kusi, żeby opowiedzieć anegdotkę o mojej koleżance – nazwijmy ją Kasią. Cofnijmy się o trzydzieści lat. Kasia jest bardzo atrakcyjną kobietą, a przy tym pianistką, która właśnie przygotowuje się do występu. Będzie grała koncert fortepianowy Bartoka. Udaje się zatem do największej w mieście księgarni muzycznej, żeby kupić sobie jakieś wykonanie (przypominam: Spotify i YT jeszcze nie ma) i mieć pewien punkt odniesienia. Traf chce, że tego samego dnia pewien Znany Artysta Scen Polskich (zwany dalej ZASPem), skądinąd całkiem przystojny i ujmujący, będzie w tej księgarni promował swoją najnowszą płytę. Do całej tej akcji zostało mu jeszcze trochę czasu, więc podchodzi do Kasi i zagaja:
– Może chciałabyś pójść ze mną na obiad?
Kasia patrzy na gościa, ale jakoś jej nie powalił wyglądem, a była tak skupiona na swoim koncercie, że nawet nie skojarzyła jego facjaty, spoglądającej z plakatów naokoło.
– Nie, dziękuję, już jadłam – odpowiada.
– To może chociaż na kawę dasz się zaprosić? – ZASP postanowił nie poddawać się bez walki.
– Przykro mi, ale nie mam czasu – warczy Kasia, przerzucając płyty z klasyką na literę B.
Artysta zasępił się, po czym kuszącym głosem zapytał:
– A nie chcesz może mojego autografu?
Kasia spojrzała na niego jak na kretyna i bez namysłu wypaliła:
– Po cholerę mi twój autograf na Bartoku?
Złapała płytę i poszła do kasy, zostawiając biednego ZASPa ze szczęką na podłodze. Dopiero przy wyjściu zobaczyła go na plakatach :ROFLMAO:

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Trochę szowinistycznie potraktowany temat. Kasa? Owszem. Te młode, z wyjątkami, rzeczywiście - Kasa. To wiek od osiągnięcia pełnoletności do, powiedziałbym - około 30. W tym wieku wiele z nich, które przez ten czas tych 12 lat nie złapały "była za rogi" nagle uświadamia sobie, że może być wieczną singielką, będzie się umawiać z kimś ładniejszym od diabła, i nawet nie chodzi o randkę w restauracji - nie mają nic przeciwko seksowi na pierwszym spotkaniu. I nagle Kasa faceta jej nie obchodzi. Obchodzi ja co ma w głowie ten facet i co potrafi w łóżku. Za młodu nie liczył się dla niej seks, w którym ona ma przyjrmność. Nastawiona jest na "dawanie dupy", byleby ten facet zatrzymał się na niej i nie szukał innej. Koło 30-tki, jak zauważyłem, ważne, co facet umie, co robi, jakie ma ambicje. Bo wie, że nie ma co liczyć na "drapane". Czuję, że razem z nim, w związku coś razem osiągnie. Dom, rodzina. Może dzieci. I tak do 42 roku życia. W tej kategorii wiekowej większość kobiet ma już jakąś sytuację życiowo ogarniętą. Szukają już tylko zabawy, seksu. Albo legalnie, jako nadal singielki, rozwódki lub mężatki - bo facet jej w domu nie daje tego, czego chce lub tworzy z mężem otwarty związek. Oczywiście są tu także nieliczne desperatki marzące i mężu, domku z werandą lub choćby mieszkania z balkonem.

Skąd takie obserwacje? Siedzę na zbiorniku, erodate czy datezone. Rozmawiam z tymi kobietami. Przez te kilka lat poznałem przekrój kobiet, ich pragnień, marzeń i oczekiwań.

W tym schemacie nie ujełem kobiet, które oferują seks za kasę. Te w każdej kategorii wiekowej się natrafiają. Z nimi nie rozmawiam. Bo i oczyma. Nie dowiem się, dlaczego tak postępuje. Zauważyłem tylko prawidłowość - w kategorii wiekowej 18-30 jest ich najwięcej - oceniam na podstawie własnej obserwacji - jakoś 60 procent. W drugiej kategorii jest ich mniej - ale nie jest to drastyczna różnica - jakoś 50 procent. Spadek następuje w 3 kategorii - 42+ - tu jest ich już około 25 procent. W tej kategorii kobiety szukają dobrego seksu. Nie ważne, czy z singlem, czy żonatym.