Komunikacja leżyTo jest normalne w tych czasach, każda strona tak robi. Po prostu łatwiej zablokować kogoś, niż powiedzieć prawdę.

Komunikacja leżyTo jest normalne w tych czasach, każda strona tak robi. Po prostu łatwiej zablokować kogoś, niż powiedzieć prawdę.
Ja tak żadnej nigdy nie zrobiłem. Ale ze strony dziewczyn to zdarzało się dość często.Komunikacja leży![]()
Ja nigdy nie zablokowałam kogoś bez słowa, za to kilka razy zdarzyło mi się wyjaśnić, że ktoś nie jest w moim typie, albo że nic z tego nie będzie bo mamy inne podejście do życia, nie dogadamy się i się zaczęło skamłanie, biadolenie, że dlaczego, że daj mi szansę, że proszę nie skreślaj mnie.... a jeden nawet mnie zwyzywał.... finalnie i tak skończyło się zablokowaniem... nie wiem czy nie lepiej było zablokować od razu i oszczędzić sobie...Ja tak żadnej nigdy nie zrobiłem. Ale ze strony dziewczyn to zdarzało się dość często.
Dlatego ważne jest to, żeby nie błagać o atencję kobiet jak ostatni przegryw, tylko starać się je przyciągnąć do siebie swoją własną osobą. Życie nie kończy się na wiecznym gonieniu za płcią przeciwną. Podejrzewam, że nie ma nic gorszego dla kobiety jak uległy pachołek bez godności co za cycka zrobi wszystko.One Cię blokowały nie dlatego, że bały się przyznać, że jednak im się nie podobasz. One mają Cię gdzieś, jesteś jednym z setek facetów, które wokół nich się obracają. Blokowały dlatego, że się nie podobasz i nie chciały już tracić czasu na Ciebie.
Ehe, akurat xD Nadwaga to taka sama czerwona flaga jak niedowaga (albo i większa nawet). Nie uwierzę, że wybrałabyś np. faceta z nadwagą zamiast wysportowanego. Żadna kobieta nie wybierze, jeśli ma wybór.Wole facetów z nadwagą niż niedowagą.
Przecież napisała wyraźnie. Nie jąkała się. Masz jakiś niesamowity stopień wyparcia. I przekręcasz. Powiedziała, że woli nadwagę niż niedowagę, a Ty tu jeszcze wysportowanych gdzieś wciskasz.Ehe, akurat xD Nadwaga to taka sama czerwona flaga jak niedowaga (albo i większa nawet). Nie uwierzę, że wybrałabyś np. faceta z nadwagą zamiast wysportowanego. Żadna kobieta nie wybierze, jeśli ma wybór.
No ale ja nie zaprzeczam np. temu, że wolałaby kogoś z nadwagą od kogoś z niedowagą. To da się zrozumieć. Ale nie wierzę, że jakby miała wybór między wysportowanym atrakcyjnym facetem, to wybierze gościa z dodatkowymi kilogramamiPrzecież napisała wyraźnie. Nie jąkała się. Masz jakiś niesamowity stopień wyparcia.
Soulmate się nie rozwodzi, pisze tak jak czuje i realizuje, nigdy nie ściemniaEhe, akurat xD Nadwaga to taka sama czerwona flaga jak niedowaga (albo i większa nawet). Nie uwierzę, że wybrałabyś np. faceta z nadwagą zamiast wysportowanego. Żadna kobieta nie wybierze, jeśli ma wybór.
To co oznaczają słowa „ehe, akurat”? Do cytatu, że wolałaby kogoś z nadwagą od kogoś z niedowagą?No ale ja nie zaprzeczam np. temu, że wolałaby kogoś z nadwagą od kogoś z niedowagą.
Dokładnie to co oznaczająTo co oznaczają słowa „ehe, akurat”?
Czytuję posty @Soulmate86 od kilkunastu lat i nie sądzę aby kiedykolwiek pudrowała prawdę. Dlatego właśnie tak fascynuje mnie, że negujesz czyjeś słowa o tym co lubi i czego nie.Dokładnie to co oznaczają
Po prostu do końca nie wierzę w to, że woli takiego. Jak dla mnie to jest tekst w stylu "gdybym była zmuszona wybrać mniejsze zło, to bym wybrała z nadwagą. Tylko, że do tego nigdy nie dojdzie".
Masz takie schematyczne myślenie że trudno z Tobą rozmawiaćDokładnie to co oznaczają
Po prostu do końca nie wierzę w to, że woli takiego. Jak dla mnie to jest tekst w stylu "gdybym była zmuszona wybrać mniejsze zło, to bym wybrała z nadwagą. Tylko, że do tego nigdy nie dojdzie".
Każdy z nas chce jak najlepiej dla siebie, czy facet, czy kobieta. Każdy z nas mając wybór między dwiema podobnymi z charakteru osobami, wybierze tą, która jest "lepsza" z wyglądu. Dlatego też wysportowana osoba wygra z tą, która ma brzuszek. Nikt nie celuje niżej z własnej woli.Masz takie schematyczne myślenie że trudno z Tobą rozmawiać![]()
Bzdura. przepraszam, że tak mocnoKażdy z nas chce jak najlepiej dla siebie, czy facet, czy kobieta. Każdy z nas mając wybór między dwiema podobnymi z charakteru osobami, wybierze tą, która jest "lepsza" z wyglądu. Dlatego też wysportowana osoba wygra z tą, która ma brzuszek. Nikt nie celuje niżej z własnej woli.
Powtórzę, mnie osobiście po prostu ci z niedowagą, bardzo szczupli podobają się mniej niż ci z nadwagą.Ehe, akurat xD Nadwaga to taka sama czerwona flaga jak niedowaga (albo i większa nawet). Nie uwierzę, że wybrałabyś np. faceta z nadwagą zamiast wysportowanego. Żadna kobieta nie wybierze, jeśli ma wybór.
Błagam, nie zaczynaj tego tematu bo zaraz znikąd wyskoczy taki jeden i Tobie też będzie udowadniał, że jesteś w błędzie. Już przez to przechodziłam i siedzę cicho. Nikt nie potrzebuje tych emocji w życiuLubie też małe i średnie penisy. Tu też mam jakoś udowadniać? Tłumaczyć się czy uwierzysz na słowo?
Widziałem na tym forum taką jedną, hmmm... dość "rozlazłą" na zdjęciu chyba w awku. Pewnie ma masę chętnych. Jak myślisz, gdyby facet był tak gruby, to miałby jakieś szanse u kogoś? NIE.Rozumiem, że facetom mogą się podobać kobiety pulchne, z dużym biustem i pupą, ale kobietom faceci misie nie? Yhym.
Porównania sytuacji mężczyzn i kobiet na forum sa bezsensowne i szkoda nafty na toWidziałem na tym forum taką jedną, hmmm... dość "rozlazłą" na zdjęciu chyba w awku. Pewnie ma masę chętnych. Jak myślisz, gdyby facet był tak gruby, to miałby jakieś szanse u kogoś? NIE.
Jasne, może Ci się podobać misiek, ale jesteś pewnie mocnym wyjątkiem.