• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kobiety lubią bebzony?

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
;)

499933136_1232677598228552_1638142138649204594_n.jpg

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Widzę tu pewną niesprawiedliwość płciową...
  • muskularny facet jest sexy, muskularna kobieta - babochłop
  • facet jak nieogolony to męski, nieogolona kobieta....
  • włosy u faceta na klacie są sexy, włosy u kobiety na klacie....
  • włosy na plecach, nogach u faceta ok, u kobiety....
  • kiedy facet łysieje, to dojrzewa, kiedy łysieje kobieta....
  • no i w końcu tematyczny bebzon... u faceta ujdzie, u kobiety skreśla ją!
Pani Trycholog ładnie podsumowała - dymorfizm płciowy, czyli jedne z tych cech które rozróżniają kobietę i mężczyznę 😂
Ale spoko, jest taka grupa społeczna która próbuje to odwrócić lub ujednolicić, możesz się do nich odezwać 😂😂😂

Mężczyzna

Tkm

Cichy Podglądacz
- Co z facetami wyglądającymi jak wieszaki?
Akurat mam taką sylwetkę, do tego 190 cm wzrostu, co sprawiało zerowe zainteresowanie kobiet moją osobą. Mówiąc o mojej sylwetce mam na myśli tu niedowagę. Posiadając taką sylwetkę, moja osobowość, inteligencja totalnie nie miała znaczenia, w relacjach z kobietami. Ludzie jednak w większości przypadków to prymitywne stworzenia, sugerowali mi, że wypadałoby więcej jeść 🤣 Cóż za odkrycie Ameryki. Zawsze zastanawiałem się, czy dając mi takie wskazówki to prawdziwa troska, czy takie dowalenie jeszcze do pieca, a może on nie wie jak wygląda ? Może lustra nie ma w domu ? coś w stylu „tej chudy/gruby, ale ty jesteś chudy/gruby wiesz ?” A może ten typ jak ja tak po prostu ma ?, takie uwarunkowanie genetyczne ? Wyśmiewanie, pokazywanie palcem to było na porządku dziennym. A facet zdrowy jak koń 🤣 Depresja, zamknięcie w sobie i znienawidzenie kobiet za ich zakłamanie. Gdy słyszę teksty w stylu, że wysoki facet to duży plus to chyba w innym świecie żyjemy. Pozdrawiam wszystkie Panie, twierdzące, że wygląd nie ma znaczenia, które poznając mnie, moje wnętrze, to jakim jestem super facetem, były w stanie majtki przez głowę ściągnąć. Problemem było to, że one mnie nie widziały 🤣 I ta niezręczna cisza po wysłaniu zdjęcia 🤣 uwielbiałem to. Czasami był i blok ( to te, które zdały sobie sprawę, że są zakłamane ) W wieku 24 lat miałem pierwszą dziewczynę, która została moją żoną. Jak widać „wieszak” się komuś spodobał, ale gdy dziecko było w drodze miałem wielką nadzieję, że to będzie dziewczynka, wiadomo czemu.