- Co z facetami wyglądającymi jak wieszaki?
Akurat mam taką sylwetkę, do tego 190 cm wzrostu, co sprawiało zerowe zainteresowanie kobiet moją osobą. Mówiąc o mojej sylwetce mam na myśli tu niedowagę. Posiadając taką sylwetkę, moja osobowość, inteligencja totalnie nie miała znaczenia, w relacjach z kobietami. Ludzie jednak w większości przypadków to prymitywne stworzenia, sugerowali mi, że wypadałoby więcej jeść

Cóż za odkrycie Ameryki. Zawsze zastanawiałem się, czy dając mi takie wskazówki to prawdziwa troska, czy takie dowalenie jeszcze do pieca, a może on nie wie jak wygląda ? Może lustra nie ma w domu ? coś w stylu „tej chudy/gruby, ale ty jesteś chudy/gruby wiesz ?” A może ten typ jak ja tak po prostu ma ?, takie uwarunkowanie genetyczne ? Wyśmiewanie, pokazywanie palcem to było na porządku dziennym. A facet zdrowy jak koń

Depresja, zamknięcie w sobie i znienawidzenie kobiet za ich zakłamanie. Gdy słyszę teksty w stylu, że wysoki facet to duży plus to chyba w innym świecie żyjemy. Pozdrawiam wszystkie Panie, twierdzące, że wygląd nie ma znaczenia, które poznając mnie, moje wnętrze, to jakim jestem super facetem, były w stanie majtki przez głowę ściągnąć. Problemem było to, że one mnie nie widziały

I ta niezręczna cisza po wysłaniu zdjęcia

uwielbiałem to. Czasami był i blok ( to te, które zdały sobie sprawę, że są zakłamane ) W wieku 24 lat miałem pierwszą dziewczynę, która została moją żoną. Jak widać „wieszak” się komuś spodobał, ale gdy dziecko było w drodze miałem wielką nadzieję, że to będzie dziewczynka, wiadomo czemu.