• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety lubią bebzony?

Kobieta

Magia2000

Erotoman
;)

499933136_1232677598228552_1638142138649204594_n.jpg

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Widzę tu pewną niesprawiedliwość płciową...
  • muskularny facet jest sexy, muskularna kobieta - babochłop
  • facet jak nieogolony to męski, nieogolona kobieta....
  • włosy u faceta na klacie są sexy, włosy u kobiety na klacie....
  • włosy na plecach, nogach u faceta ok, u kobiety....
  • kiedy facet łysieje, to dojrzewa, kiedy łysieje kobieta....
  • no i w końcu tematyczny bebzon... u faceta ujdzie, u kobiety skreśla ją!
Pani Trycholog ładnie podsumowała - dymorfizm płciowy, czyli jedne z tych cech które rozróżniają kobietę i mężczyznę 😂
Ale spoko, jest taka grupa społeczna która próbuje to odwrócić lub ujednolicić, możesz się do nich odezwać 😂😂😂

Mężczyzna

Tkm

Cichy Podglądacz
- Co z facetami wyglądającymi jak wieszaki?
Akurat mam taką sylwetkę, do tego 190 cm wzrostu, co sprawiało zerowe zainteresowanie kobiet moją osobą. Mówiąc o mojej sylwetce mam na myśli tu niedowagę. Posiadając taką sylwetkę, moja osobowość, inteligencja totalnie nie miała znaczenia, w relacjach z kobietami. Ludzie jednak w większości przypadków to prymitywne stworzenia, sugerowali mi, że wypadałoby więcej jeść 🤣 Cóż za odkrycie Ameryki. Zawsze zastanawiałem się, czy dając mi takie wskazówki to prawdziwa troska, czy takie dowalenie jeszcze do pieca, a może on nie wie jak wygląda ? Może lustra nie ma w domu ? coś w stylu „tej chudy/gruby, ale ty jesteś chudy/gruby wiesz ?” A może ten typ jak ja tak po prostu ma ?, takie uwarunkowanie genetyczne ? Wyśmiewanie, pokazywanie palcem to było na porządku dziennym. A facet zdrowy jak koń 🤣 Depresja, zamknięcie w sobie i znienawidzenie kobiet za ich zakłamanie. Gdy słyszę teksty w stylu, że wysoki facet to duży plus to chyba w innym świecie żyjemy. Pozdrawiam wszystkie Panie, twierdzące, że wygląd nie ma znaczenia, które poznając mnie, moje wnętrze, to jakim jestem super facetem, były w stanie majtki przez głowę ściągnąć. Problemem było to, że one mnie nie widziały 🤣 I ta niezręczna cisza po wysłaniu zdjęcia 🤣 uwielbiałem to. Czasami był i blok ( to te, które zdały sobie sprawę, że są zakłamane ) W wieku 24 lat miałem pierwszą dziewczynę, która została moją żoną. Jak widać „wieszak” się komuś spodobał, ale gdy dziecko było w drodze miałem wielką nadzieję, że to będzie dziewczynka, wiadomo czemu.