Kobieta lubią anal tylko faceci mają źle podejście i nie wielu jest co wiedzą tak na prawdę jak do tego podejść. Zresztą gdyby choć jedna przeżyła analny orgazm to zmieniła by zdanie w tej kwestii na całe życie
Więc może podziel się z nami swoim doświadczeniem ja chętnie bym się dowiedział.
Często z żoną kończymy, że podczas stosunku analnego ona dochodzi z wibratorem który zasysa łechtaczkę.
Niestety nie potrafi skończyć ani ręką ani analnie.
Kobiety dziela sie na dwie grupy: te, co lubia anal i te, ktore o tym nie wiedza
Ja mialem w swoim zyciu 3 dziewczyny, z ktorymi pzeszedlem przez rtrzeci otworek, z czego dwie nawet same dobieraly sie do mojego tylka. A aktualna juz na samym poczatlu zwiazku powiedziala mi, ze nie, nigdy w zyciu i temat zamkniety
Z swoich doświadczeń,miałem dwie kobiety,które lubiły seks analny(mówili,że podczas analu miały lepsze orgazmy,tak krzyczały aż trzeba było im kneblować usta) i jedną,która spróbowała ze mną seks analny i go pokochała.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.