Również mogę się pod tym podpisać,moja partnerka ma piękne stópki,wręcz stworzone do pieszczenia. A kiedyś myślałem,że Mnie to nie kręciZależy od stóp...
Są kobiety, które mają brzydkie, niezadbane stopy, nawet młode dziewczyny.
A są takie co mają piękne zgrabne stópki, ja mam przyjemność żyć z kobietą z właśnie takimi stopami
Podasz przykłady? Ciekawi Mnie to bardzojest kilka takich fetyszy, które mnie odrzucają
Ankietę ma wypełniać to się dowieszPodasz przykłady? Ciekawi Mnie to bardzo
O i zapomniałam! Już się bioręAnkietę ma wypełniać to się dowiesz
Zapomniałaś bo ci seksy w głowieO i zapomniałam! Już się biorę
To ja w pracy prowadzę auto i jeszcze muszę Cię pilnowaćO i zapomniałam! Już się biorę
Musisz ją ukaraćTo ja w pracy prowadzę auto i jeszcze muszę Cię pilnować
Nie masz takiej władzyMusisz ją ukarać
Czemu tak uważasz? Infantylny?!Tak, jest obrzydliwy, dziwny, infantylny.
Jakież to są?jest kilka takich fetyszy, które mnie odrzucają, ale ten nie.
Po pierwsze mam okropne łaskotki na boczkach i stopach. Więc te sfery są zakazane i na nie jest wstęp wzbroniony. Dlaczego dziwny, dziecinny i infantylny? Bo dziwny i infantylny, stopami bawią się dzieciaki w podstawówce, butami, skarpetkami, grając w gumę. Ba, mój rocznik x lat temu sam tak się bawił, ja się tak bawiłam. Żeby nie było to pierwsze skojarzenia obok obuwia na słowo stopa. I ostatnie jak niby stopy mogą być sferą seksualną? Jak!? Pot na stopach po całym dniu, odświeżacze do obowia, pielegancja i higiena stóp, ale najczęstsze i typowe choroby na stopach- haluksy, grzybica, kurzajki... Fe! Masowe reklamy specyfików w tv na te problemy. To są moje pierwsze skojarzenia na stopy.Kobiece stópcie są smakowite i seksowne!
Czemu tak uważasz? Infantylny?!
Jakież to są?
Dorośli też grają w gumęstopami bawią się dzieciaki w podstawówce, butami, skarpetkami, grając w gumę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Czy to fetysz ? | Fetysze i perwersje | 22 | |
K | Czy to już fetysz? | Fetysze i perwersje | 1 | |
D | Fetysz rajstop: czy facetów podniecają rajstopki? | Fetysze i perwersje | 556 | |
Dziewczyny czy u was … | Seks | 9 | ||
Z | Panowie czy zdarzyło wam że stanołw penis w nietypowyn miejscu i czasie | Seks | 1 |