Również mogę się pod tym podpisać,moja partnerka ma piękne stópki,wręcz stworzone do pieszczenia. A kiedyś myślałem,że Mnie to nie kręciZależy od stóp...
Są kobiety, które mają brzydkie, niezadbane stopy, nawet młode dziewczyny.
A są takie co mają piękne zgrabne stópki, ja mam przyjemność żyć z kobietą z właśnie takimi stopami![]()
Podasz przykłady? Ciekawi Mnie to bardzojest kilka takich fetyszy, które mnie odrzucają
Ankietę ma wypełniać to się dowieszPodasz przykłady? Ciekawi Mnie to bardzo![]()
O i zapomniałam! Już się bioręAnkietę ma wypełniać to się dowiesz
Zapomniałaś bo ci seksy w głowieO i zapomniałam! Już się biorę![]()
To ja w pracy prowadzę auto i jeszcze muszę Cię pilnowaćO i zapomniałam! Już się biorę![]()
Musisz ją ukaraćTo ja w pracy prowadzę auto i jeszcze muszę Cię pilnować
Nie masz takiej władzyMusisz ją ukarać![]()
Czemu tak uważasz? Infantylny?!Tak, jest obrzydliwy, dziwny, infantylny.
Jakież to są?jest kilka takich fetyszy, które mnie odrzucają, ale ten nie.
Po pierwsze mam okropne łaskotki na boczkach i stopach. Więc te sfery są zakazane i na nie jest wstęp wzbroniony. Dlaczego dziwny, dziecinny i infantylny? Bo dziwny i infantylny, stopami bawią się dzieciaki w podstawówce, butami, skarpetkami, grając w gumę. Ba, mój rocznik x lat temu sam tak się bawił, ja się tak bawiłam. Żeby nie było to pierwsze skojarzenia obok obuwia na słowo stopa. I ostatnie jak niby stopy mogą być sferą seksualną? Jak!? Pot na stopach po całym dniu, odświeżacze do obowia, pielegancja i higiena stóp, ale najczęstsze i typowe choroby na stopach- haluksy, grzybica, kurzajki... Fe! Masowe reklamy specyfików w tv na te problemy. To są moje pierwsze skojarzenia na stopy.Kobiece stópcie są smakowite i seksowne!
Czemu tak uważasz? Infantylny?!
Jakież to są?![]()
Dorośli też grają w gumęstopami bawią się dzieciaki w podstawówce, butami, skarpetkami, grając w gumę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Czy to fetysz? | Fetysze i perwersje | 1 | |
T | Czy to fetysz ? | Fetysze i perwersje | 22 | |
K | Czy to już fetysz? | Fetysze i perwersje | 1 | |
D | Fetysz rajstop: czy facetów podniecają rajstopki? | Fetysze i perwersje | 594 | |
L | Lepsza szczera prawda czy słodkie kłamstwa? | Seks | 1 |