Zależy od stóp...
Są kobiety, które mają brzydkie, niezadbane stopy, nawet młode dziewczyny.
A są takie co mają piękne zgrabne stópki, ja mam przyjemność żyć z kobietą z właśnie takimi stopami
Zależy od stóp...
Są kobiety, które mają brzydkie, niezadbane stopy, nawet młode dziewczyny.
A są takie co mają piękne zgrabne stópki, ja mam przyjemność żyć z kobietą z właśnie takimi stopami
Po pierwsze mam okropne łaskotki na boczkach i stopach. Więc te sfery są zakazane i na nie jest wstęp wzbroniony. Dlaczego dziwny, dziecinny i infantylny? Bo dziwny i infantylny, stopami bawią się dzieciaki w podstawówce, butami, skarpetkami, grając w gumę. Ba, mój rocznik x lat temu sam tak się bawił, ja się tak bawiłam. Żeby nie było to pierwsze skojarzenia obok obuwia na słowo stopa. I ostatnie jak niby stopy mogą być sferą seksualną? Jak!? Pot na stopach po całym dniu, odświeżacze do obowia, pielegancja i higiena stóp, ale najczęstsze i typowe choroby na stopach- haluksy, grzybica, kurzajki... Fe! Masowe reklamy specyfików w tv na te problemy. To są moje pierwsze skojarzenia na stopy.
Ponieważ higiena w mojej opinii to absolutny mus, nie przepadam za tym fetyszem zbytnio. Tzn masowanie czystych stópek delikatne całowanie przy grze wstępnej - jasne. Ssanie - neva eva!
Ale przede wszystkim nie moja bajka, kiedy fetysz stóp, przeważa nad fetyszem mojej przyjemności
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.