• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy fetysz stóp jest dla was obrzydliwy

Mężczyzna

AmDen

Cichy Podglądacz
Witam wszystkie kobiety😊 chciałbym się dowiedzieć czy fetysz stóp jest dla was obrzydliwy czy też nie??

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Zależy od stóp...
Są kobiety, które mają brzydkie, niezadbane stopy, nawet młode dziewczyny.
A są takie co mają piękne zgrabne stópki, ja mam przyjemność żyć z kobietą z właśnie takimi stopami :)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Zależy od stóp...
Są kobiety, które mają brzydkie, niezadbane stopy, nawet młode dziewczyny.
A są takie co mają piękne zgrabne stópki, ja mam przyjemność żyć z kobietą z właśnie takimi stopami :)
Również mogę się pod tym podpisać,moja partnerka ma piękne stópki,wręcz stworzone do pieszczenia. A kiedyś myślałem,że Mnie to nie kręci :)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Żeby nie odbiegać od tematu :mad:

Jeśli damskie stópki są ładnie "opakowane" to aż proszą się o pieszczoty.

Kobieta

RoseGold

Podrywacz
Kobiece stópcie są smakowite i seksowne! 😋😋😋

Czemu tak uważasz? Infantylny?!

Jakież to są? 😎
Po pierwsze mam okropne łaskotki na boczkach i stopach. Więc te sfery są zakazane i na nie jest wstęp wzbroniony. Dlaczego dziwny, dziecinny i infantylny? Bo dziwny i infantylny, stopami bawią się dzieciaki w podstawówce, butami, skarpetkami, grając w gumę. Ba, mój rocznik x lat temu sam tak się bawił, ja się tak bawiłam. Żeby nie było to pierwsze skojarzenia obok obuwia na słowo stopa. I ostatnie jak niby stopy mogą być sferą seksualną? Jak!? Pot na stopach po całym dniu, odświeżacze do obowia, pielegancja i higiena stóp, ale najczęstsze i typowe choroby na stopach- haluksy, grzybica, kurzajki... Fe! Masowe reklamy specyfików w tv na te problemy. To są moje pierwsze skojarzenia na stopy.

W

WhitePinkRed

Guest
stopami bawią się dzieciaki w podstawówce, butami, skarpetkami, grając w gumę.
Dorośli też grają w gumę🤪😂

Ponieważ higiena w mojej opinii to absolutny mus, nie przepadam za tym fetyszem zbytnio. Tzn masowanie czystych stópek🤤 delikatne całowanie przy grze wstępnej - jasne. Ssanie - neva eva!
Ale przede wszystkim nie moja bajka, kiedy fetysz stóp, przeważa nad fetyszem mojej przyjemności 😜😜😜😜