• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy dla facetów seks z każdą kobietą jest fajny? ;)

Mężczyzna

Erien343

Seks Praktykant
U kobiet mam wrażenie częściej pojawia się niezadowolenie z seksu, być może dlatego, że u nas dobry seks wynika z wielu czynników (orgazm, który raz jest a raz go nie ma, poczucie bycia adorowaną, docenianą, czasem nawet kochaną, podniecający, atrakcyjny facet w łóżku, to że facet nie sapie w trakcie jak dzik - tego dowiedziałam się z wątku Projekt Tinder i pewnie jeszcze dziesiątki innych czynników). A u facetów każdy seks = wytrysk i orgazm. Czy orgazm jest u Was chłopaki wystarczającym czynnikiem, żeby stwierdzić, że jesteście zadowoleni z seksu? Jeżeli uważacie odwrotnie i sądzicie, że mężczyźni są jednak bardziej wymagający, to co jeszcze oprócz samego orgazmu musi się pojawić, żebyście stwierdzili, że z tą kobietą seks był fajny?

Pytam o to wszystko, bo zwyczajowo mówi się, że u facetów o wiele rzadziej seks wiąże się z zaangażowaniem uczuciowym, są mniej monogamiczni, w odróżnieniu od kobiet mężczyźni idą chętniej na ilość a nie jakość itd. Ciekawi mnie czy to wszystko nie jest pochodną tego o czym napisałam wyżej, że dla facetów do fajnego seksu wystarczy sam fakt, że się pojawił a wraz z nim automatyczny orgazm (szczęściarze 😝)?
Orgazm facet osiaga wlasciwie zawsze, ale seks i seks to moze byc kompletnie co innego. Na pewno nie dla wszystkich facetow dobry seks = orgazmowi, zakladam ze niektorzy maja wieksze 'aspiracje' ze tak to nazwe :D Seks powinien sprawiac przyjemnosc nie do opisania od momentu wejsca do lozka, a sam orgazm to tylko wisienka na torcie badz dzwonek na przerwe :D

Mężczyzna

daniel644

Seks Praktykant
Ograzm orgazmowi nie równy sex z osobą do której coś czujemy podnieca nas kręci jest sexownie ubrana to wog co innego a wytrysk jest tak silny że aż czuć jak kutas pompuje hektolitry spermy a np sex bo coś nas podnieciło aby spuścić to lekki wytrysk i zapominamy o sprawie też długość sexu ma znaczenie jak faceta bynajmniej mnie jakaś kobieta mocno podnieca to naprawdę jest ciężko się powstrzymać żeby ten sex trwał jak najdłużej
Mówiąc w temacie to orgazm ograzmowi nie równy dużo zależy właśnie od partnerki jak na nas działa i co nas z nią łączy 😊

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry