• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy dla facetów seks z każdą kobietą jest fajny? ;)

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Cześć. Moze ja sie też wypowiem w tym temacie.
Otóż jeśli o mnie chodzi to nie zawsze seks, orgazm= dobry seks.
Mialem kiedys sytuacje że poznałem pewna dame przez internet. Cel znajomosci byl od początku jasno okreslony. W koncu oboje bylismy doroslymi ludźmi i kazdy z nas ma swoje potrzeby. Calkiem niezle się rozmawiało/pisało przez neta. Więc dość szybko postanowiliśmy poznac sie realnie. Byl spacer, potem kolacja i w koncu wyladowalismy w moim aucie. Widziałem że Pani ma ochote skonsumowac nową znajomość, dawała bardzo czytelne znaki. A mi im wiecej czasu spedzalismy razem ochota sie zmniejszala. Ale z racji że ciezko mi się odmawia, zwlaszcza kobietom, to nie odmówiłem jej. I doszlo do zbliżenia. I pomimo tego że ta Pani bardzo sie starala, wykazywala inicjatywe, chęci, kreatywnosc a takze niewątpliwie umiejętności w seksie oralnym to koniec końców nie wspominam tego seksu wyjatkowo dobrze. Sam sie zastanawialem czemu tak bylo. Moze to nie mój typ... Do następnego spotkania nie doszło, pomimo tego, że owa Dama zapraszala juz do siebie.
Tyle ode mnie
Czyli odbyłeś akt seksualny poniekąd z litości i strachu przed odmową. Wy faceci wogóle macie jakiś problem z mówieniem nam kobietom wprost różnych nieprzyjemnych rzeczy - stąd np. plaga ghostingu wśród facetów, lub zerwanie poprzez olewanie, tak żeby to kobieta musiała podjąć za Was tą trudną decyzję.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
ten wątek jest strasznie durny, co oznacza z każdą; z niepełnosprawną, bez zębną? Sex bez jakiejkolwiek relacji jest bez sensu. Na początku się fantazjuje o jej dupie ale jak już przychodzi co do czego to jednak się okazuje że kobieta to żywy człowiek :)
Nie z każdą która istnieje w przestrzeni ale z każdą, którą w ten czy inny sposób spenetrowałeś. Czego tu nie rozumieć? Pozdrawiam - autorka durnego wątku 🤣

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Anonim158

Cichy Podglądacz
Czyli odbyłeś akt seksualny poniekąd z litości i strachu przed odmową. Wy faceci wogóle macie jakiś problem z mówieniem nam kobietom wprost różnych nieprzyjemnych rzeczy - stąd np. plaga ghostingu wśród facetów, lub zerwanie poprzez olewanie, tak żeby to kobieta musiała podjąć za Was tą trudną decyzję.
Hmmm... Raczej nie bylo tam litości i strachu. Trudność przed odmowa była, to na pewno. Myślę że tamten stosunek bardziej odbywal się na zasadzie: skoro wlozylem jakis wysilek, czas i energię to czemu mam w ostatniej chwili odpuścić, zrezygnować. Byc może nie będzie źle. I źle nie było. Bo przeżyłem orgazm. Ale na powtórkę juz nie miałem ochoty.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Hmmm... Raczej nie bylo tam litości i strachu. Trudność przed odmowa była, to na pewno. Myślę że tamten stosunek bardziej odbywal się na zasadzie: skoro wlozylem jakis wysilek, czas i energię to czemu mam w ostatniej chwili odpuścić, zrezygnować. Byc może nie będzie źle. I źle nie było. Bo przeżyłem orgazm. Ale na powtórkę juz nie miałem ochoty.
Właśnie to miałam na myśli - strach przed powiedzeniem "nie".
Ciekawi mnie jeszcze niezmiernie co sprawiło, że w trakcie spotkania przeszła Ci ochota? Co to było, jakieś aspekty w jej wyglądzie, sposobie bycia?

Mężczyzna

Anonim158

Cichy Podglądacz
Właśnie to miałam na myśli - strach przed powiedzeniem "nie".
Ciekawi mnie jeszcze niezmiernie co sprawiło, że w trakcie spotkania przeszła Ci ochota? Co to było, jakieś aspekty w jej wyglądzie, sposobie bycia?
Jak to czasem bywa w tych internetowych znajomosciach. Gada czy pisze sie super. Jest chemia a na zywo czegoś brakuje. Nie wiem do końca czego brakowalo. Ale chyba tej chemii po prostu. Tego co trudno opisac. Ale jak jest chemia to od razu czlowiek o tym wie. Jka jej nie ma to tez szybko sie dowiaduje

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Nie wiem czy to plaga:unsure: Zawsze tak robię jeżeli wyczuwam słabnące zainteresowanie sobą ze strony kobiety.
Jak również w przypadku gdy popełniam błędy w kontaktach z nią. Nie wiem jak to jest z innymi facetami , ja po prostu odchodzę🤷‍♂️

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Nie wiem czy to plaga:unsure: Zawsze tak robię jeżeli wyczuwam słabnące zainteresowanie sobą ze strony kobiety.
Jak również w przypadku gdy popełniam błędy w kontaktach z nią. Nie wiem jak to jest z innymi facetami , ja po prostu odchodzę🤷‍♂️
Ale wiesz, że to jest bardzo przykre dla tej drugiej strony? Nie lepiej szczerze powiedzieć co Ci leży na wątrobie?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Ale wiesz, że to jest bardzo przykre dla tej drugiej strony? Nie lepiej szczerze powiedzieć co Ci leży na wątrobie?
Jest to bardzo trudne, ponieważ obnaża słabość faceta. A tego kobiety nie tolerują.
I jest to tylko odwlekanie przegranej.
W temacie: seks dla mnie jest fajny tylko ze znaną mi kobietą. Nawet w warunkach "polowych":LOL:

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Przejrzałam Was, Wy po prostu boicie się babskich łez 😂 dlatego chodzicie do łóżka z litości, dlatego zaniedbujecie związek w którym już nie chcecie być, stąd ten cały ghosting. Łzy działają na Was w niekontrolowany sposób - przestajecie być tacy pewni siebie (zmniejsza się testosteron) i powodują one u Was niemalże impotencję 😂
Poniżej dowody naukowe:
"Naukowcy odkryli, że wąchanie kobiecych łez obniża poziom testosteronu u mężczyzn, co z kolei zmniejsza ich skłonność do agresji.
Badania wykazały, że mężczyźni, którzy wdychali zapach kobiecych łez, wykazywali mniejszą aktywność mózgu związaną z agresją i podejmowali mniej agresywne decyzje w grach wideo.
Wpływ na libido:
Z drugiej strony, badania sugerują, że kobiece łzy mogą również obniżać pożądanie seksualne u mężczyzn.
Izraelscy naukowcy odkryli, że kobiece łzy zawierają "chemiczny sygnał", który zmniejsza podniecenie. "
A na deser:
000247-02-nic-tak-nie-wzrusza-mezczyzny-jak-lzy-kobiety-ktora-kochac-zaczyna.webp

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Przejrzałam Was, Wy po prostu boicie się babskich łez 😂 dlatego chodzicie do łóżka z litości, dlatego zaniedbujecie związek w którym już nie chcecie być, stąd ten cały ghosting. Łzy działają na Was w niekontrolowany sposób - przestajecie być tacy pewni siebie (zmniejsza się testosteron) i powodują one u Was niemalże impotencję 😂
Poniżej dowody naukowe:
"Naukowcy odkryli, że wąchanie kobiecych łez obniża poziom testosteronu u mężczyzn, co z kolei zmniejsza ich skłonność do agresji.
Badania wykazały, że mężczyźni, którzy wdychali zapach kobiecych łez, wykazywali mniejszą aktywność mózgu związaną z agresją i podejmowali mniej agresywne decyzje w grach wideo.
Wpływ na libido:
Z drugiej strony, badania sugerują, że kobiece łzy mogą również obniżać pożądanie seksualne u mężczyzn.
Izraelscy naukowcy odkryli, że kobiece łzy zawierają "chemiczny sygnał", który zmniejsza podniecenie. "
A na deser:
000247-02-nic-tak-nie-wzrusza-mezczyzny-jak-lzy-kobiety-ktora-kochac-zaczyna.webp
Pytanie wątku dotyczyło długotrwałych związków, czy pojedynczego seksu, niekoniecznie w związku?

I nie jest fajny z każdą 😉

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Jeżeli chodzi o stały związek, to rzeczywiście burzliwa konfrontacja kończyła się zwykle zacieśnieniem więzi.
Natomiast niezbędna jest odpowiednia postawa kobiety, która jeżeli jest cierpliwa i wyrozumiała zawsze wygrywa

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry