• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy dla facetów seks z każdą kobietą jest fajny? ;)

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Nie, nie z każdą. Zdarzyło mi się być z kobietą, która cały czas leżała jak kłoda i nie wykazywała w ogóle entuzjazmu. Jak widzisz, że kobiecie się jakby nie chce, to i samemu ochota spada.

Poza tym jej pochwa była strasznie luźna (może po ciążach i porodach?) i naprawdę musiałem się nagimnastykować z różnymi pozycjami, żeby w ogóle coś czuć. W pewnym momencie myślałem nawet, że nie dam rady dojść do orgazmu.

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Pytam o to wszystko, bo zwyczajowo mówi się, że u facetów o wiele rzadziej seks wiąże się z zaangażowaniem uczuciowym, są mniej monogamiczni, w odróżnieniu od kobiet mężczyźni idą chętniej na ilość a nie jakość itd.
Jak dla mnie twierdzenie dość odważne, i wymagałoby jakiegoś potwierdzenia w badaniach empirycznych.

Mężczyzna

NfsRazor

Seks Praktykant
Jak miałem jeszcze 20 lat, to nie robiło mi żadnej różnicy z jaką kobietą się bzykam. Nawet 90 letnia babcia byłaby dobra bo miałem wtedy libido na kosmicznym poziomie. Teraz, gdy mam niższe przez różne choroby, jestem bardziej wybredny. Wszystko jest kwestią popędu

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Jak dla mnie twierdzenie dość odważne, i wymagałoby jakiegoś potwierdzenia w badaniach empirycznych.
Nie ma takich badań, bo zresztą jak miałyby być prowadzone? Można by było opierać się jedynie na deklaracjach i samoocenach badanych, a to jak wiadomo obarczone jest ogromnym ryzykiem - raczej nikt nie przyzna się, że jest "ruchaczem" bez uczuć (co udowadnia m.in. ten wątek 😝).

Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
Prawdziwy seks rodzi się w głowie... jak nie ma chemii miedzy kochankami to mozebyc conajwyzej za przeproszeniem ... zwykle jebanie. A to nie to samo.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Prawdziwy seks rodzi się w głowie... jak nie ma chemii miedzy kochankami to mozebyc conajwyzej za przeproszeniem ... zwykle jebanie. A to nie to samo.
Ale nie o tym jest temat. Jest o tym czy każdy seks dla faceta jest fajny. BO zwykłe jebanie też może być fajne.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
To jest na temat... nie z każdą jest ta chemia... tak samo pewnie i ze strony kobiety nie z kazdym jest fajnie.
To napisz, że zwykłe spuszczenie się w kobiecie lub na kobietę nie jest dla Ciebie fajne. Tyle że jeśli wiesz że nie jest fajne to po co brałeś się za kobietę, której nie kochałeś?
BO swoją drogą to co to jest ta "chemia"? Nie pożądanie przypadkiem?

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Czyli mamy seks i jebanie 😂 czym to się różni, bo nie łapię różnicy?
A to zapytaj pana "jedenon" - to on to rozgranicza twardym chińskim murem i ostrą, wulgarną kreską.
Ja tylko mogę się domyślać - że seks dla niego to jest jak kocha się w pannie i serenady jej śpiewa a jebanie to jak wyjmie, wsadzi i nie bardzo wie komu wsadził. Ale poczekamy, się dowiemy

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
To napisz, że zwykłe spuszczenie się w kobiecie lub na kobietę nie jest dla Ciebie fajne. Tyle że jeśli wiesz że nie jest fajne to po co brałeś się za kobietę, której nie kochałeś?
BO swoją drogą to co to jest ta "chemia"? Nie pożądanie przypadkiem?
Był "Tramwaj, zwany pożądaniem". Może być "Chemia ,zwana pożądaniem":unsure:;)

Kobieta

D'Arc

Erotoman
A to zapytaj pana "jedenon" - to on to rozgranicza twardym chińskim murem i ostrą, wulgarną kreską.
Ja tylko mogę się domyślać - że seks dla niego to jest jak kocha się w pannie i serenady jej śpiewa a jebanie to jak wyjmie, wsadzi i nie bardzo wie komu wsadził. Ale poczekamy, się dowiemy
A kojarzę gościa - to on daje najbardziej 🤢 gify w wątku z seks-gifami 😝

Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
No patrz i teraz referaty trza pisać.

Pożądanie ok to jest pierwszy punkt... ale jesli nie dogadasz sie z partnerką bonp. Nie tak , tu sie przesuń tu za mocno. To pożądanie szybko minie.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry