Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Codziennie. Bardzo często śpię nago.Moim największym fetyszem jest podglądanie. Nie mam z tym żądnych problemów,nawet w obecności osób trzecich. Zawsze mam odsłonięte okna. Moi sąsiedzi są przyzwyczajeni od wieeelu lat
Ja zawsze śpię nago, często chodzi nago po mieszkaniu, przyzwyczajony jestem, nie wynika to z jakiegoś seksualnego podtekstu, po prostu jest mi niewygodnie spać w piżamie czy nawet w samych bokserkach.
jak jesteśmy sami w domu to żona zawsze wychodzi z łazienki po prysznicu nagusieńka i paraduje tak przede mną szukając dopiero ubrania robi to specjalnie powoli..... a po sexie to zawsze wstajemy nie ubrani, robimy sobie kawkę i dopiero później ogarniamy się w ubranka
Śpimy nago, czasem po domu jak jesteśmy sami też nago zdarza się wyskoczyć z wyrka... A to do łazienki, a to do kuchni, ewentualnie sprawdzić coś na dole... Spanie na golasa ogólnie jest wskazane i bardzo zdrowe choć oboje nie paradujemy przed otwartymi oknami. Kiedy nagość jest nasza intymnością wtedy to jest ok
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.