• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy chodzicie nago w domu?

Mężczyzna

man63

Cichy Podglądacz
o tak, uwielbiam chodzić nago i zarazem patrzeć na swoją żone która też jest nago i wtedy widze ją w różnych nietypowych sytuacjach na przykład jak pochyla sie do szafki kuchennej na dole a pokazuje wtedy cały rozchylony tył .

Mężczyzna

man63

Cichy Podglądacz
Moja Żona często przebiera się przy otwartych żaluzjach lub idzie do garderoby spod prysznica😊. Mieszkamy na osiedlu, więc odległości pomiędzy budynkami są takie, że przy minimum szczęścia widać co u sąsiada się dzieje 😜
ciekawe, może jestesmy sasiadami bo czasami mam takie widoki z bloku na przeciwko ale ja z zoną też często chodzimy nago w domu oczywiście zasłony też są rozsunięte

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
ciekawe, może jestesmy sasiadami bo czasami mam takie widoki z bloku na przeciwko ale ja z zoną też często chodzimy nago w domu oczywiście zasłony też są rozsunięte
myślę, że nie jest to rzadki widok :). Wolność Tomku w swoim domku. My wychodzimy z założenia - jak nawet ktoś nas zobaczy to co? Nagie ciało mignie przed oczami w kilka sekund :)

Kobieta

Viki

Nowicjusz
Jestem ciekaw,czy lubicie chodzić nago w domu, jak często to robicie, co wtedy robicie 😉 itd. Bo ja uwielbiam chodzic nago, nie tylko jesli mam się zamiar kochac, ale tak po prostu...no i śpię nago. Piszcie.
To w dużej mierze zależy od temperatury. Tak jak teraz mam w mieszkaniu 25° a upałów jeszcze nie ma. Więc jest to sprawa komfortu. Mieszkam sama, czwarte piętro więc jak temperatura sprzyja często tylko koszulka na ramiączka i nic więcej albo i całkiem nago.

Kobieta

Azizam

Cichy Podglądacz
Jestem ciekaw,czy lubicie chodzić nago w domu, jak często to robicie, co wtedy robicie 😉 itd. Bo ja uwielbiam chodzic nago, nie tylko jesli mam się zamiar kochac, ale tak po prostu...no i śpię nago. Piszcie.
Nie jest to standard, ale latem zdarza mi się chodzić w samych majtkach po domu i nie jest to paradowanie nago by coś tu poczuć, bo nie, nie odczuwam wówczas jakiegoś nadzwyczajnego pobudzenia. Ot zwykła nagość w upalny dzień, kiedy nigdzie nie wychodzę, nie pałęta mi się żaden gość po domu i mogę w ten sposób wrzucić na luz nie pocąc się w ciuchach.
W chłodniejsze miesiące takie rzeczy absolutnie nie przejdą. Jestem strasznym zmaźluchem i zawiązuję na ten czas długoterminowy sojusz z ciepłymi dresami i grubym kocem 🥶

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
Nie jest to standard, ale latem zdarza mi się chodzić w samych majtkach po domu i nie jest to paradowanie nago by coś tu poczuć, bo nie, nie odczuwam wówczas jakiegoś nadzwyczajnego pobudzenia. Ot zwykła nagość w upalny dzień, kiedy nigdzie nie wychodzę, nie pałęta mi się żaden gość po domu i mogę w ten sposób wrzucić na luz nie pocąc się w ciuchach.
W chłodniejsze miesiące takie rzeczy absolutnie nie przejdą. Jestem strasznym zmaźluchem i zawiązuję na ten czas długoterminowy sojusz z ciepłymi dresami i grubym kocem 🥶
Plus grzane piwo lub herbata z cytryną pomarańczą i miodem