Ja lubię jak moja chodzi np. tylko w samej koszuli bardziej się nakręcam jak sobie sam wyobrażam co Ona tam pod nią chowa ja oczywiście śmigam na golasa
Nie paraduję po domu nago. Nagość zostawiam w łazience czy sypialni...
Jednym z powodów jest posiadanie dorastających córek, które co prawda wielokrotnie widywały mnie nago, ale nie muszą widzieć gołego ojca przygotowującego np. posiłek.
Nie paraduję po domu nago. Nagość zostawiam w łazience czy sypialni...
Jednym z powodów jest posiadanie dorastających córek, które co prawda wielokrotnie widywały mnie nago, ale nie muszą widzieć gołego ojca przygotowującego np. posiłek.
To prawda, nie muszą, sama bym nie chciała oglądać swojego ojca nago albo żeby mnie oglądały nago moje dzieci. Kiedy się tam przypadkiem zdarzy no to ok, rodzina, ale tak z premedytacją z gołym zadem paradować - stanowcze nie.
Dlatego łażę teraz, póki jeszcze dzieci nie ma. Nie cały czas, ale np. kiedy wieczorem okna pozasłaniane to nie widzę już potrzeby zakładania piżamy po kąpieli... bo i tak śpię nago.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.