• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy chciałybyście zobaczyć jak kolega (chłopak) bierze do buzi od innego?

Mężczyzna

FemDomLive

Cichy Podglądacz
A co żona na to?
No właśnie,.
Żona chyba nie starzeje się, lub bardzo wolno starzeje się, ponieważ niechętnie przełamuje bariery.
I nie mogę zrozumieć. Proponuję, aby sama wybrała faeta do trójkąta, a ona boi się?!
Gdybym to, mi kazała wybrać jakąś dziewczynę do trójkąta...... to już byłbym w monopolowym po dobre wino.

L

lensfous

Guest
No właśnie,.
Żona chyba nie starzeje się, lub bardzo wolno starzeje się, ponieważ niechętnie przełamuje bariery.
I nie mogę zrozumieć. Proponuję, aby sama wybrała faeta do trójkąta, a ona boi się?!
Gdybym to, mi kazała wybrać jakąś dziewczynę do trójkąta...... to już byłbym w monopolowym po dobre wino.
U mnie podobnie, ja też nie rozumiem czemu jest taka niechętna? Życie upływa, chciałbym spróbować czegoś nowego, bez zdrady i nie kombinując na boku do tego na jej warunkach. To tak jakby zjeść ciastko i mieć ciastko. Z tym że jestem w 100% hetero i nie wchodzi w grę żadna zabawa z innym facetem z mojej strony.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mężczyzna

FemDomLive

Cichy Podglądacz
U mnie podobnie, ja też nie rozumiem czemu jest taka niechętna? Życie upływa, chciałbym spróbować czegoś nowego, bez zdrady i nie kombinując na boku do tego na jej warunkach. To tak jakby zjeść ciastko i mieć ciastko. Z tym że jestem w 100% hetero i nie wchodzi w grę żadna zabawa z innym facetem.
Pięknie sformułowane - ".... spróbować czegoś nowego, bez zdrady, nie kombinując...".
Przynałem Ci mojego pierwszego like na tym forum!

Kobiety: Dlaczego generalizując, większość z was ma z tym problem?

L

lingster

Guest
A może jakaś Pani wypowie się.
Dlaczego nasze żony mają problem z trójkątem 2K i 1M?
Proste: lubimy być jedyne i najlepsze. Plus temat pod tytułem „jak ta druga odbierze mnie i moje cialo? Czy nie będzie się śmiać?” Takie mamy czasy, że cały świat i popkultura seksualizuje nas od początku i poniekąd sprowadza do roli jebadelek, stad tez babskie kompleksy. Często nawet bezpodstawne.
Tez długo dorastałam do opcji trojkata z druga kobieta - teraz sama szukam chętnej 🤣
Dwa razy nie trzeba mówić 😋
😈

O

ologreti

Guest
A może jakaś Pani wypowie się.
Dlaczego nasze żony mają problem z trójkątem 2K i 1M?
Nie dzielę się swoim ciastkiem tylko sama go zjadam..😉 A tam serio @BoomShakalaka ma rację. 🙂 Na szczęście mój mi tego nie proponował i tak naprawdę nie wiem jakbym do tego podeszła.🤔 Z moim podejście na 100% bym się nie zgodziła...kompleksy, brak pewności siebie robi swoje. 😶

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Czy chciałybyście zobaczyć jak kolega (chłopak) bierze do buzi od innego? Pozwoliłybyście swojemu partnerowi na zrobienie loda? Większość dziewczyn lubi ssać swojemu mężczyźnie. Czy chłopak ma zrezygnować z tej przyjemności tylko temu ze jest chłopakiem?

Mam na myśli zabawę, suck for fun a nie związek
Raczej nie

Mężczyzna

Not wisdom at all

Cichy Podglądacz
Mnie tez trochę nęci sama wizja tego ze jestem w trojkącie z panna i kolesiem. Ale nie mógłbym być związany z panna emocjonalnie, bo inaczej by nie zagrało. Mnie często kręciła opcja tego typu, ze to ten koleś (będący np w związku z panna) robi mi loda albo ssie jądra podczas gdy j zajmuje się jego Panią

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Mnie rozwalają komentarze typu: nie jestem gejem, ale chciałbym kilka razy possać innemu facetowi i żeby moja żona popatrzyła, bo hej, pamiętajcie - ja jestem hetero. Przecież to żadna ujma i wada być gejem/bi. Lepiej to przyznać przed sobą i innymi, zamiast pisać takie śmieszne posty.

Mężczyzna

alfonzzo

Seks Praktykant
Mnie rozwalają komentarze typu: nie jestem gejem, ale chciałbym kilka razy possać innemu facetowi i żeby moja żona popatrzyła, bo hej, pamiętajcie - ja jestem hetero. Przecież to żadna ujma i wada być gejem/bi. Lepiej to przyznać przed sobą i innymi, zamiast pisać takie śmieszne posty.
Bo od dawien dawna brakuje określenia ONO, wtedy takie ONO mogłoby "se" pod avatarem wpitolić zamiast MĘŻCZYZNY czy KOBIETY takie ONO... i wtedy wszystko byłoby jasne, wszak ONO samo nie wie czy ... jest ON czy ONA, pojął?

Mężczyzna

mateusz12345123

Nowicjusz
po pierwsze przeważnie k+k w oczach faceta to fajna sprawa i na odwrót tak to działa no są wyjątki ale to najbardziej chyba zależaoby od sytuacji
osobiście w życiu bym nie pozwolił dołączyć facetowi do sexu gdybym miał żonę, kiedyś tak myślę ale aktualnie jestem wolny i chyba byłbym gotowy na sex grupowy ale kto wie czy by kogoś innego nie poniosło w takiej sytuacji i normalnie by mlasnął, nawet by się nie zastanawiał

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
Moja dziewczyna mówiła że chciałaby żebym obciągnął innemu facetowi. Ja dodałem, że chciałbym też żeby on mi obciągnął i kogoś, kto by zajął się moimi stopami. Wylizał, wywąchał, wygłaskał. Seks anakny również. W obie strony, czyli żeby i mnie ktoś wydymał i ja kogoś - tutaj akurat sam nie wiem które bym wolał bardziej. Nie miała nic przeciwko. Również "pozwoliła" przespać mi się z inną dziewczyną, żebym miał jakieś porównanie bądź się czegoś może nowego douczył. Ale i tak bardziej na kutaska byłem i jestem chętny. Wciąż szukam odpowiedniej osoby..

Mężczyzna

Dictador

Nowicjusz
też miewam fantazję żeby obciągnąć jakiemuś facetowi, byle zadbanemu
z wiekiem nawet ciekawi mnie jak to jest mieć kutasa w dupie (co prawda dildo już spróbowałem ale dalej ciekawi mnie taki prawdziwy)
:)

C

col. Greg

Guest
To zależy: generalnie, mnie (i wiele innych kobiet) taki widok podnieca, zwłaszcza jeśli obaj panowie są "hot". Ale czy pozwoliłabym partnerowi? Fajnie się o tym fantazjuje, ale jednak życie to nie fantazja: na przykład pewnie bym się nie zgodziła żeby robił komuś loda bez gumki, a w gumce to jednak już nie taka sama przyjemność (zarówno dla "dawcy" jak i dla "boircy" :)). Chyba że jakiś dobry znajomy z aktualnymi badaniami - ale to z kolei inne problemy (nie jestem pewna że zabawy z bliskimi znajomymi to dobry pomysł)...
Myślę, że nie Arabell....