• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy byzkac dziewczynę podczas kłótni

Hajks3

Seks Praktykant
Hejka, sprawa wygląda tak że jestem pokłócony ze swoją kobieta mniej więcej od 2 tyg (śpimy w osobnych pokojach). I wpadłem na pomysł żeby wieczorem, nawet jak już będzie spala, przyjść do niej do pokoju, odkryć kołdrę, odsunąć stringi i zacząć lizać jej cipkę a następnie w końcu ją zerrznac. Dodam że kiedyś gadałem z nią i mówiła że chciałaby żebym kiedyś ja "zgwałcił". Co myślicie próbować tego perwersyjnego pomysłu czy raczej się skaporomituje? W sumie pytanie bardziej do pań ale panowie może też doświadczyli i wiedza jak to zadziałało :)

Hajks3

Seks Praktykant
Kobietki proszę o pomoc, bo ona zaraz wraca z imprezy i za nie długo musiał bym działać. Jakby wasz partner was tak zaskoczył to było by na plus czy raczej lipa ?

Hajks3

Seks Praktykant
Petarda, kutasa mam do teraz nabrzmiałego 😅. Jak wróciła to od razu poszła do łazienki żeby się wykąpać a ja nie mogłem się doczekać i jeszcze pod prysznicem lizalem jej śliczna cipkę 🤤😍. Potem zaniosłem ja do pokoju, kazałem wypiąć się wykorzystując narożnik, naslinilem jej dziurkę i mojego dawno juz sztywnego kutasa, w końcu weszlem w nią, na początku bzykajac po woli, cały czas przyspieszając i waląc klapsy na dupcie. Rrznelem ja tak z 5 min, aż nagle poczułem że to już. Szybko wyskoczyłem z jej cipki, odwróciłem ja i włożyłem prawie tryskającego już kutasa do jej buźki, wypełniając jej usta ciepła sperma. I to jest streszczenie jednego z pięciu albo nawet sześciu raz jakie były tej nocy 😈🤤🤤🤤

Mężczyzna

The Sex Lover

Podrywacz
Mam lepszy pomysł: gdy ona będzie spać to podejdź do niej i szepnij do uszka "Kochanie", by się przebudziła, a następnie wypłać jej "prawego sierpowego". Po takiej akcji momentalnie zapomni, że jakakolwiek kłótnia miała miejsce i rano w razie pytań bez ceregieli obstawiaj przy tym, że jej się to przyśniło. 😁😁😁

Ostatnia edycja: