• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czworokącik

Status
Zamknięty.
Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Jak to?! Koniecznie cała relacja, zdjęcia, przed, po, wyłonienie zwycięzcy i wszyscy ochotnicy którzy wzięli udział wspólny obiad przed z uczestnikami.

A tak poważnie to dziw mnie bierze, ponieważ nie zgłosiła się żadna kobieta, a też Wy możecie dziewczyny, chyba, że każda z Was jest powyżej 40dziestki i tu w sumie śmiesznie bo mężczyźni mają tolerancję do 45. :D

Kobieta

Ada_L_87

Biegły Uwodziciel
Jak to?! Koniecznie cała relacja, zdjęcia, przed, po, wyłonienie zwycięzcy i wszyscy ochotnicy którzy wzięli udział wspólny obiad przed z uczestnikami.
Przekonałeś! 🤩 Wspólny wypad gdzieś w Polskę, obiad, zdjęcia i mega impreza. I kto wie, może spośród uczestników powstaną dodatkowe czworokąty - Ty to masz łeb! 🤩😆😉

A tak poważnie to dziw mnie bierze, ponieważ nie zgłosiła się żadna kobieta, a też Wy możecie dziewczyny, chyba, że każda z Was jest powyżej 40dziestki i tu w sumie śmiesznie bo mężczyźni mają tolerancję do 45. :D
A skąd ta pewność, że się takowa nie zgłosiła, hmm? 😏

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
Przekonałeś! 🤩 Wspólny wypad gdzieś w Polskę, obiad, zdjęcia i mega impreza. I kto wie, może spośród uczestników powstaną dodatkowe czworokąty - Ty to masz łeb! 🤩😆😉

Zawsze jak słysze "Ty to masz łeb" to mam przed oczami tę scenę

Mężczyzna

Marsowy 42

Cichy Podglądacz

To ja się piszę na taki wypad, ale bez zdjęć 😁, dajcie znać tylko kiedy i gdzie.

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel

Takiej pewności nie mam lecz publicznie się nie zgłosiła. Publicznie! :D

Uczestników... i zacznie się jedna wielka orgia... trzeba będzie przynajmniej świadomych(czworokącik) uczestników jakoś odciąć od towarzystwa jeśli nie to wtedy zrobi się średnia pewnie 5m do 1k. XD

Kobieta

Ada_L_87

Biegły Uwodziciel
Ziombel, miałem zapytać, ile za pay-per-view będzie :D
Nie będzie! For participants' eyes only 😏

To ja się piszę na taki wypad, ale bez zdjęć 😁, dajcie znać tylko kiedy i gdzie.
Damy znać 🤩

Ej! A jak ktoś dwukąty woli?
To odpada z takich czworokątów, proste 😆

Takiej pewności nie mam lecz publicznie się nie zgłosiła. Publicznie! :D
Zgadza się, publicznie nie... 😏

Hello, a po co ja tu siedzę? :D
No właśnie nie wiem 🤔
(Yeah, I like you too! 😆😉)

Mężczyzna

Image

Erotoman
Nie będzie! For participants' eyes only 😏

Damy znać 🤩

To odpada z takich czworokątów, proste 😆

Zgadza się, publicznie nie... 😏

No właśnie nie wiem 🤔
(Yeah, I like you too! 😆😉)
Retorycznie pytałem :D No przecie mogą się dwukąty na imprezie utworzyć chyba, nie? :p A Wy tam bawcie się po swojemu :D

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Hello, a po co ja tu siedzę? :D
Siedzisz bo jesteś ciekawy, a ciekawość to pierwszy stopień do piekła. :D

Tak z ciekawości jeśli o niej już mowa... czy dzień wyboru kandydatki/kandydata również będzie utajniony i jeżeli ma odbyć się to w lato to w ostatni dzień kwartału możemy być pewni, że przygoda zakończyła się powodzeniem? :D
W sumie to by było intrygujące wiedzieć, że dzieje się, a tak naprawdę nie wiadomo kiedy, z kim i gdzie. xD

Mężczyzna

Marsowy 42

Cichy Podglądacz

Tak z ciekawości jeśli o niej już mowa... czy dzień wyboru kandydatki/kandydata również będzie utajniony i jeżeli ma odbyć się to w lato to w ostatni dzień kwartału możemy być pewni, że przygoda zakończyła się powodzeniem? :D
W sumie to by było intrygujące wiedzieć, że dzieje się, a tak naprawdę nie wiadomo kiedy, z kim i gdzie. xD
Myślę, że się odezwiemy 🤣

Mężczyzna

Nurek

Nowicjusz

Oczekiwanie jak na wygraną w eurojackpot a później to będzie jak w lotto- niby jest zwycięzca ale nikt nigdy go nie widział🤭

Mężczyzna

Image

Erotoman

Bez transmisji to bida, a nie stopień do czegokolwiek :D

Status
Zamknięty.