Hahaha , w sumie trochę jestem do niego podobny może jak bym się zgłosił to miałbym szansęWygrał Johnny Sins, właśnie wysiada z samolotu na warszawskim lotnisku z walizką pełną wiagry
Chyba nie spodziewacie sie oficjalnego ogloszenia wynikow ze zdjeciem pamiatkowym, prawda?I jak rekrutacja w tym ciekawym projekcie?
Ja myślę że powinien być stream na żywo na show up z tego czworokątaChyba nie spodziewacie sie oficjalnego ogloszenia wynikow ze zdjeciem pamiatkowym, prawda?
No jak marzyć, to z rozmachemJa myślę że powinien być stream na żywo na show up z tego czworokąta
Przekonałeś! Wspólny wypad gdzieś w Polskę, obiad, zdjęcia i mega impreza. I kto wie, może spośród uczestników powstaną dodatkowe czworokąty - Ty to masz łeb!Jak to?! Koniecznie cała relacja, zdjęcia, przed, po, wyłonienie zwycięzcy i wszyscy ochotnicy którzy wzięli udział wspólny obiad przed z uczestnikami.
A skąd ta pewność, że się takowa nie zgłosiła, hmm?A tak poważnie to dziw mnie bierze, ponieważ nie zgłosiła się żadna kobieta, a też Wy możecie dziewczyny, chyba, że każda z Was jest powyżej 40dziestki i tu w sumie śmiesznie bo mężczyźni mają tolerancję do 45.
Zawsze jak słysze "Ty to masz łeb" to mam przed oczami tę scenęPrzekonałeś! Wspólny wypad gdzieś w Polskę, obiad, zdjęcia i mega impreza. I kto wie, może spośród uczestników powstaną dodatkowe czworokąty - Ty to masz łeb!
A skąd ta pewność, że się takowa nie zgłosiła, hmm?
Ziombel, miałem zapytać, ile za pay-per-view będzieJa myślę że powinien być stream na żywo na show up z tego czworokąta
To ja się piszę na taki wypad, ale bez zdjęć , dajcie znać tylko kiedy i gdzie.Przekonałeś! Wspólny wypad gdzieś w Polskę, obiad, zdjęcia i mega impreza. I kto wie, może spośród uczestników powstaną dodatkowe czworokąty - Ty to masz łeb!
Ej! A jak ktoś dwukąty woli?Przekonałeś! Wspólny wypad gdzieś w Polskę, obiad, zdjęcia i mega impreza. I kto wie, może spośród uczestników powstaną dodatkowe czworokąty - Ty to masz łeb!
Takiej pewności nie mam lecz publicznie się nie zgłosiła. Publicznie!Przekonałeś! Wspólny wypad gdzieś w Polskę, obiad, zdjęcia i mega impreza. I kto wie, może spośród uczestników powstaną dodatkowe czworokąty - Ty to masz łeb!
Hello, a po co ja tu siedzę?Chyba nie spodziewacie sie oficjalnego ogloszenia wynikow ze zdjeciem pamiatkowym, prawda?
Nie będzie! For participants' eyes onlyZiombel, miałem zapytać, ile za pay-per-view będzie
Damy znaćTo ja się piszę na taki wypad, ale bez zdjęć , dajcie znać tylko kiedy i gdzie.
To odpada z takich czworokątów, prosteEj! A jak ktoś dwukąty woli?
Zgadza się, publicznie nie...Takiej pewności nie mam lecz publicznie się nie zgłosiła. Publicznie!
No właśnie nie wiemHello, a po co ja tu siedzę?
Retorycznie pytałem No przecie mogą się dwukąty na imprezie utworzyć chyba, nie? A Wy tam bawcie się po swojemuNie będzie! For participants' eyes only
Damy znać
To odpada z takich czworokątów, proste
Zgadza się, publicznie nie...
No właśnie nie wiem
(Yeah, I like you too! )
W teorii mogą, ale w praktyce... Nie wiem, nie znam się, zarobiona jestemRetorycznie pytałem No przecie mogą się dwukąty na imprezie utworzyć chyba, nie? A Wy tam bawcie się po swojemu
Siedzisz bo jesteś ciekawy, a ciekawość to pierwszy stopień do piekła.Hello, a po co ja tu siedzę?
Myślę, że się odezwiemySiedzisz bo jesteś ciekawy, a ciekawość to pierwszy stopień do piekła.
Tak z ciekawości jeśli o niej już mowa... czy dzień wyboru kandydatki/kandydata również będzie utajniony i jeżeli ma odbyć się to w lato to w ostatni dzień kwartału możemy być pewni, że przygoda zakończyła się powodzeniem?
W sumie to by było intrygujące wiedzieć, że dzieje się, a tak naprawdę nie wiadomo kiedy, z kim i gdzie. xD
Oczekiwanie jak na wygraną w eurojackpot a później to będzie jak w lotto- niby jest zwycięzca ale nikt nigdy go nie widziałSiedzisz bo jesteś ciekawy, a ciekawość to pierwszy stopień do piekła.
Tak z ciekawości jeśli o niej już mowa... czy dzień wyboru kandydatki/kandydata również będzie utajniony i jeżeli ma odbyć się to w lato to w ostatni dzień kwartału możemy być pewni, że przygoda zakończyła się powodzeniem?
W sumie to by było intrygujące wiedzieć, że dzieje się, a tak naprawdę nie wiadomo kiedy, z kim i gdzie. xD
Bez transmisji to bida, a nie stopień do czegokolwiekSiedzisz bo jesteś ciekawy, a ciekawość to pierwszy stopień do piekła.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Czworokącik z przyjaciółmi | Opowiadania erotyczne | 3 |