• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czego kobiety oczekują od mężczyzn na sexforum.pl?

Mężczyzna

Luho

Cichy Podglądacz
Czytając ten temat doszedłem do wniosku, że kobiety traktują to forum jak przeglądarkę matrymonialnych CV. Naprawdę nie potraficie oderwać seksu od myślenia o ślubie? 🤨

Byłem niedawno na czacie w innym miejscu i napisała do mnie jedna kobitka. Niby dobrze się pisało, kutasa nie wysłałem, niczego na co kobiety zazwyczaj narzekają nie robiłem i dowiedziałem się, że ona by tak chciała "żeby facet ze mną tak flirtował, że aż spalę buraka ze wstydu i podniecenia, żeby para mi uszami buchała, żeby był ogień... ale bez zdjęć i bez pisania co to by ze mną chciał zrobić". Czyli właściwie co? Jak za pomocą czatu, nie używając zdjęć i słów da się osiągnąć taki efekt? Naczyta się taka Greya czy naogląda bajek Disneya i później marzy o nierealnych rzeczach, że sama będzie księżniczką, której wróżka podaruje księcia.

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Czytając ten temat doszedłem do wniosku, że kobiety traktują to forum jak przeglądarkę matrymonialnych CV. Naprawdę nie potraficie oderwać seksu od myślenia o ślubie? 🤨
No ale to jest jedna z różnic między kobietami, a facetami. Dla dziewczyn właśnie seks często jest czymś poważnym i szczerze mało która szuka luźnego seksu, praktycznie każda chce seksu w normalnym związku. I dla nich nie istnieje seks, który nie jest powiązany z uczuciami, związkiem, itp. Faceci co innego, my byśmy chcieli po prostu mieć seks xD

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry