Wiek to tylko liczba, my nie przeżywamy fazy epifanii.
Ponadto pomimo słusznego wieku staram się korzystać z doświadczeń i mądrości mężczyzn jeszcze starszych ode mnie.
Wiek to tylko liczba, my nie przeżywamy fazy epifanii.
Ponadto pomimo słusznego wieku staram się korzystać z doświadczeń i mądrości mężczyzn jeszcze starszych ode mnie.
Nie zgadzam się z Tobą. Mężczyźni też przeżywają taką fazę. Ilu to jest facetów którzy żałują że nie założyli rodziny, że są sami? Starzy faceci, single którym odpierdala na starsze lata... jest ich dużo. Niektórzy mężczyźni są przekonani swojej "nieśmiertelności" ktora niestety nie istnieje. Faceci też się starzeją i z wiekiem mają dużo mniejsze możliwości. To nie jest tylko domena kobiet.
@niezrozumiana
Jeśli mężczyzna w dojrzałym wieku ma wiele partnerek seksualnycych, to może o nim dobrze świadczyć, gdyż nie popełnił w życiu zbyt wielu błędów, wykorzystał swój potencjał lub zapracował sobie na korzystanie z życia.
Pozdrawiam serdecznie!
@niezrozumiana
Jeśli mężczyzna w dojrzałym wieku ma wiele partnerek seksualnycych, to może o nim dobrze świadczyć, gdyż nie popełnił w życiu zbyt wielu błędów, wykorzystał swój potencjał lub zapracował sobie na korzystanie z życia.
Pozdrawiam serdecznie!
Podobnież istnieje. O zażyciu tej pigułki opowiadają przede wszystkim kobiety i poglądach konserwatywnych. Niemniej Tobie ona weszła mocno i bez ostrego skrętu w prawo.
Podobnież istnieje. O zażyciu tej pigułki opowiadają przede wszystkim kobiety i poglądach konserwatywnych. Niemniej Tobie ona weszła mocno i bez ostrego skrętu w prawo.
To nie jest żadna ideologia, pigularze mają najróżniejsze odcienie polityczne, może z wyjątkiem zielonego. Nawet różowi są.
Redpill to zbiór obserwacji ludzkiej menażerii i zasad działania dla osób z potencjałem
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.