• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cuckold

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Widzisz, gdybym ja miał się wypowiedzieć w temacie akcji bi, to jedyne co bym napisał, to że "mnie faceci nie pociągają". Ale też tak sobie myślę, że kogo z wypowiadających się w takim temacie to interesuje. Skoro tematy bi mnie nie interesują, to po co mam innym zaśmiecać wątek w którym to chcą oni wymienić swoje doświadczenia, a nie słuchać wynurzeń tych których taka forma seksu nie kreci. A już z całą pewnością nie chcą czytać jak bardzo są nienormalni i że są dewiantami i domorosłych psychoanaliz z czego te ich skłonności bi wynikają.
Musisz znaleźć sobie chyba forum stworzone tylko i wyłącznie dla fanów cuckoldu.
Myślisz że skąd wzięło się określenie "internetowy znafca". Właśnie z takich co działają na zasadzie "nie wiem ale się wypowiem".
Dobrze. Jestem internetowym znawcą... A ty dewiantem seksualnym i tyle 🙃😉
Jesteś teoretykiem w cuckold i trójkątach i uwierz mi, że Twoje hipotezy u praktyków budzą tylko uśmiech politowania i na serio nikt nimi nie jest zainteresowany.
Zabawny jesteś.....No i znowu wypowiadasz się za wszystkich 🤣 a sam pisałeś chociażby o tym, że jest wiele różnych form cuckoldu.
Nikt nie jest zainteresowany, bo jakby się zainteresował, to może by się przestraszył tym, co mógłby odkryć? 😉

A pomyślałeś przez chwilę, że mogą być ludzie, którzy uprawiają cuckold, ale wcale nie czują się z tym dobrze i nie mogą tego przerwać? Perwersja ma to do siebie, że wciąga, wiem, ale może to być tak jak z alkoholem, uzależnia.
Ha! Ciekawe co? 😁
Ale jak chcesz się ośmieszać, to Twoje prawo i fakt, tego Ci zabronić nie mogę.
To trochę tak jakby twierdzić, że w sprawach alkoholizmu mogą wypowiadać się tylko alkoholicy. Czy zatem terapeuta uzależnień powinien być alkoholikiem, a terapeuta psychoz być pacjentem psychiatrycznym?
No kurde nie. To nie o to tu chodzi.

Mężczyzna

kw2145

Cichy Podglądacz
Musisz znaleźć sobie chyba forum stworzone tylko i wyłącznie dla fanów cuckoldu.

Zabawny jesteś.....No i znowu wypowiadasz się za wszystkich 🤣 a sam pisałeś chociażby o tym, że jest wiele różnych form cuckoldu.
Nikt nie jest zainteresowany, bo jakby się zainteresował, to może by się przestraszył tym, co mógłby odkryć? 😉

A pomyślałeś przez chwilę, że mogą być ludzie, którzy uprawiają cuckold, ale wcale nie czują się z tym dobrze i nie mogą tego przerwać? Perwersja ma to do siebie, że wciąga, wiem, ale może to być tak jak z alkoholem, uzależnia.
Ha! Ciekawe co? 😁

To trochę tak jakby twierdzić, że w sprawach alkoholizmu mogą wypowiadać się tylko alkoholicy. Czy zatem terapeuta uzależnień powinien być alkoholikiem, a terapeuta psychoz być pacjentem psychiatrycznym?
Nie wiem czy wiesz ale sporo terapeutów do uzależnień to osoby uzależnione.

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
No tak i kwestie akwarystyki są szalenie istotne
Ten prosty przykład pokazuje całkowity brak podstaw logicznego myślenia u Ciebie. Dlatego też jakiejkolwiek merytoryczne dyskusje z Tobą nie mają najmniejszego sensu. Rozmowa z Tobą przypomina dyskusję z CHADowcem w manii.

wpierniczacie się z @Magia2000 do wątku który Was nie dotyczy i jakimś poczuciem misji atakujecie ludzi, bo robią w seksie coś innego niż Wy uznajecie za normalne.
Kłamstwo jest kłamstwem, nieważne ile razy to powtórzysz. To, że bierzesz to do siebie jest Twoim problemem.

Cuckold ze względu na moją naturę jest dla mnie zwyczajnie obrzydliwy i zawsze będzie 🤮
Żegnam

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant

Ha! Ciekawe co? 😁

Cały Twój problem polega na tym, że swoje poglądy i teorie wygłaszasz nie jako swoje zdanie, na zasadzie "mnie to nie kręci, ja bym w to nie poszedł", ale jako fakt, zupełnie jakbyś miał na poparcie swoich słów jakieś badania, albo sam był specjalistą w tej dziedzinie.

Tyle że jesteś zwykłym teoretykiem, którego wywody i teorie u praktyków powodują tylko uśmiech politowania, a przyrównania są totalnie z dupy. Alkoholizm to nałóg, a swing czy cuckold jest jedną z form seksu.

Wiesz, to nieco tak, jakbyś na forum motoryzacyjnym, zaczął jechać na BMW, robił ich użytkownikom psychoanalizy dlaczego jeżdżą akurat tą marką, po czym z rozmowy by wyszło, że Ty nigdy BMW nie posiadałeś, nawet nie prowadziłeś w życiu żadnego, a nawet nie znasz osobiście żadnego posiadacza auta tej marki...ale Ty wszystko wiesz, bo w necie przeczytałeś :ROFLMAO: .

Czy mogą być ludzie którzy sparzyli się na cuckold. No jasne, bo to jedna z najbardziej odważnych i perwersyjnych praktyk. Tak samo jak znajdziesz na świecie przypadki takich, którzy dali się namówić na seks analny, wyciągnęli fiuta z niespodzianką i nabrali obrzydzenia do swojej dziewczyny, bo było to dla nich traumatyczne doświadczenie, bo zwyczajnie nie byli psychicznie gotowi na taką formę seksu.

Amem. Zachęcam do tego wszystkich innych teoretyków, którzy zaśmiecają ten temat swoimi teoriami.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Cały Twój problem polega na tym, że swoje poglądy i teorie wygłaszasz nie jako swoje zdanie, na zasadzie "mnie to nie kręci, ja bym w to nie poszedł", ale jako fakt, zupełnie jakbyś miał na poparcie swoich słów jakieś badania, albo sam był specjalistą w tej dziedzinie.
Mylisz się. Często wygłaszam je jako moje zdanie. Nie moja wina, że akurat zdanie subiektywne pokrywa się z obiektywną prawdą. 😁😉 Stoisz przed Pałacem Kultury w Warszawie i mówisz "Ten budynek jest wysoki". No bo kurna jest, w porównaniu z innymi wokół, choć to twoje osobiste zdanie 😉
Tyle że jesteś zwykłym teoretykiem, którego wywody i teorie u praktyków powodują tylko uśmiech politowania, a przyrównania są totalnie z dupy. Alkoholizm to nałóg, a swing czy cuckold jest jedną z form seksu.
A cuckold to dewiacja 😉
Pisałem niejednokrotnie, że miewałem fantazje o cuckoldzie, więc to co piszę, jest oparte o moje doświadczenie. To rodzaj wiwisekcji mentalnej. Umiem lub przynajmniej staram się empatycznie wyobrazić sobie co czują ludzie w danej sytuacji i dlaczego.
Zazwyczaj piszę o HIPOTEZACH jeśli chodzi o przyczyny i mechanizmy działania tego zjawiska. Przeczytaj w encyklopedii co to znaczy.
Wiesz, to nieco tak, jakbyś na forum motoryzacyjnym, zaczął jechać na BMW, robił ich użytkownikom psychoanalizy dlaczego jeżdżą akurat tą marką, po czym z rozmowy by wyszło, że Ty nigdy BMW nie posiadałeś, nawet nie prowadziłeś w życiu żadnego, a nawet nie znasz osobiście żadnego posiadacza auta tej marki...ale Ty wszystko wiesz, bo w necie przeczytałeś :ROFLMAO: .
Człowieku.... Równie dobrze mógłbym napisać byś ty nie zasrywał mi moich teorii swoimi postami 😂
Czy mogą być ludzie którzy sparzyli się na cuckold. No jasne, bo to jedna z najbardziej odważnych i perwersyjnych praktyk. Tak samo jak znajdziesz na świecie przypadki takich, którzy dali się namówić na seks analny, wyciągnęli fiuta z niespodzianką i nabrali obrzydzenia do swojej dziewczyny, bo było to dla nich traumatyczne doświadczenie, bo zwyczajnie nie byli psychicznie gotowi na taką formę seksu.
No i widzisz. Dziękuję.
Amem. Zachęcam do tego wszystkich innych teoretyków, którzy zaśmiecają ten temat swoimi teoriami.
Temat jest o cuckoldzie i o nim piszę, więc nie widzę powodu by przerywać.

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Mylisz się. Często wygłaszam je jako moje zdanie. Nie moja wina, że akurat zdanie subiektywne pokrywa się z obiektywną prawdą. 😁😉 Stoisz przed Pałacem Kultury w Warszawie i mówisz "Ten budynek jest wysoki". No bo kurna jest, w porównaniu z innymi wokół, choć to twoje osobiste zdanie 😉
No, to teraz wyobraź sobie, że Ty te swoje opinie o Pałacu Kultury wygłaszasz na spotkaniu urbanistów miejskich. Może spotkanie nie było zamknięte, ale Ty chodzisz i zaczepiasz kolejnych urbanistów i każdemu wygłaszasz to swoje zdanie. Znajduje się dwóch litościwych, którzy poświęcają Ci swój czas i zaczynają tłumaczyć spójność Pałacu Kultury z okoliczną zabudową, zasady urbanistycznego planowania miasta ,a Ty dalej swoje że "za wysoki, za wysoki".

Mam nadzieję, że wytłumaczyłem ;).