• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cuckold, czyli zdrada kontrolowana. Co wy na to?

Mężczyzna

rool

Nowicjusz
W kwestii Cuckold, para powinna spełniać kilka zasad:
- Lojalność wobec partnera (seks to przygoda albo jak kto woli to sport, ale partner życiowy jest jeden i On jest najważniejszy)
- Komunikacja i w tym bezwarunkowa szczerość (jak nie będzie szczerej komunikacji, to potem występują problemy. A jak ktoś jest lojalny wobec partnera i kocha Go, to nie ma nic do ukrycia)
- Obustronne zaufanie (tu nie trzeba chyba wyjaśniać)
Jeżeli para, która myśli o Cuckold i ma zamiar wejść w ten świat, to niech najpierw zweryfikuje swoje partnerstwo o te czynniki które wymieniłem. Gdyż, z doświadczenia piszę, potem związek zaczyna się sypać. A odzyskać potem chociażby zaufanie, jest cholernie ciężko.

Mężczyzna

iLovePussy69

Seks Praktykant
Ja sobie wyobrażam że w racy każdy chce zerżnąć moją żonę ale tylko obchodzą się jej cudownym zapaszkiem ;) ale też wyobrażam sobie jak moja żona siedzi obok a inna kobieta obciąga mi do końca ale nie połyka tylko przekazuje moją spermę do ust mojej żony wypluwając spermę a żonka połyka ją ze smakiem ;)