Oj weź, wymień chociaż ze dwie, no może góra trzy swoje wady, no chyba, że nie masz żadnych I mówię to dla twojego dobra, bo przedstawileś się jako taki ideał, że kobiety ci żyć nie dadząJuż powiedziałem wystarczająco.
Oj weź, wymień chociaż ze dwie, no może góra trzy swoje wady, no chyba, że nie masz żadnych I mówię to dla twojego dobra, bo przedstawileś się jako taki ideał, że kobiety ci żyć nie dadząJuż powiedziałem wystarczająco.
KołoWesoły z ciebie koło, ale Pizduś-Cuckold!
Pierdolony słownik! Kupiłem nowy telefon.
I niech tak zostanie.Oj weź, wymień chociaż ze dwie, no może góra trzy swoje wady, no chyba, że nie masz żadnych I mówię to dla twojego dobra, bo przedstawileś się jako taki ideał, że kobiety ci żyć nie dadzą
I co? Trochę techniki i się gubisz?Pierdolony słownik! Kupiłem nowy telefon.
Nie, po prostu nie zauważyłem litery. Zdarza się.I co? Trochę techniki i się gubisz?
Zdarzyło to ci się punktować innych za takie pomyłki. Taaa... punktować, wyzywać od głąbów i nieuków co nie potrafią poprawnie posługiwać się polszczyzną.Nie, po prostu nie zauważyłem litery. Zdarza się.
Bo ja kurwa mogę i chuj!Zdarzyło to ci się punktować innych za takie pomyłki. Taaa... punktować, wyzywać od głąbów i nieuków co nie potrafią poprawnie posługiwać się polszczyzną.
Czyli nie jesteś wcale taki idealny...
A gówno mnie to obchodzi, że ty możesz.Bo ja kurwa mogę i chuj!
Ssij banana!A gówno mnie to obchodzi, że ty możesz.
Dobra: KONIEC TROLLINGU!A gówno mnie to obchodzi, że ty możesz.
Kurwa, zamknij już ryj! xDDDOn musi mieć ostatnie zdanie i nic tego nie zmieni, więc lepiej nie odpisywać na jego posty
Miszcz ciętej ripostySsij banana!
Kurwa, zamknij już ryj! xDDD
KONIEC TROLLINGU!
A kto ci broni się rozchodzić? Dzieci i takie pizdusie już dawno śpiąDobra: KONIEC TROLLINGU!
Można się rozejść.
Dobranoc.
Mężczyźni jak ja jeszcze nie śpią. Ja aktualnie słucham Liroya:A kto ci broni się rozchodzić? Dzieci i takie pizdusie już dawno śpią
Mówiłem że musi mieć ostatnie zdanieKurwa, zamknij już ryj! xDDD
KONIEC TROLLINGU!
No, bo przecież nie Beta-Cuckoldy!Mówiłem że musi mieć ostatnie zdanie
MówiłemNo, bo przecież nie Beta-Cuckoldy!
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Cuckold, czyli zdrada kontrolowana | Fetysze i perwersje | 29 | |
M | Cuckold | Fantazje erotyczne | 0 | |
A | Poznam parę do Cuckold lub 2m1k na dłużej | Ogłoszenia | 1 | |
D | Tribute/Cuckold | Masturbacja | 5 | |
M | Cuckold Poznam | Fetysze i perwersje | 2 |