C
col. Greg
Guest

No i prosze; "tanio, szybko, bezpiecznie.
Ada! nie!!! trójkat?!Do usług!![]()
No i prosze; "tanio, szybko, bezpiecznie.
Ada! nie!!! trójkat?!Do usług!![]()
Nie zgadzam sie, stoję na pozycji przegranej. jestes wyżej w hierarchii dziobania na forum ja tylko nowicjusz.Intelektualno-Werbalny? Z przyjemnością![]()
Ada jest to dzieło naukowca chyba prof. Lorenza od gesi/ chyba sie myle/ ale nie chce cofać tekstu , aha dotyczy kur."Hierarchia dziobania"...
Pozdrawiam serdecznie!
- Cichy Podglądacz![]()
Ciekawe przełożenie tej analogii do realiów tego forumAda jest to dzieło naukowca chyba prof. Lorenza od gesi/ chyba sie myle/ ale nie chce cofać tekstu , aha dotyczy kur.
Remisowac to my sobie możemy, jeżeli wpkaujemy w ten wątek kobiete, to ona działa wg maksymy jaednego starożytnego: "kobiety kochaja zwyciężonych, ale sypiaja ze zwyciezcami' and over.Spokojnie, nie mierzymy się na staż, bo wtedy faktycznie bym wygrał.
Ale w kwestii interesujących wątków w rozmowie i ciekawego spojrzenia na świat jestem gotów przyznać remis![]()
jeśli facet zdobędzie daną kobietę już jest zwycięzcąRemisowac to my sobie możemy, jeżeli wpkaujemy w ten wątek kobiete, to ona działa wg maksymy jaednego starożytnego: "kobiety kochaja zwyciężonych, ale sypiaja ze zwyciezcami' and over.
serio byś wygrał? chyba jednak nie koniecznieSpokojnie, nie mierzymy się na staż, bo wtedy faktycznie bym wygrał.
ok. przerwa, robie sobie kawęAda, mamy się tu bić jak Greg mówi czy idziemy w trójką po prostu po ludzku na kawę? xD
Ja mówię o Gregu, z Tobą nie konkuruje.serio byś wygrał? chyba jednak nie koniecznie![]()
Ada, mamy się tu bić jak Greg mówi czy idziemy w trójką po prostu po ludzku na kawę? xD
Żadnych tam bijatyk, a hasło kawa brzmi teraz nadzwyczaj dobrze. Idziemy! ☕️ok. przerwa, robie sobie kawę
mocno przeginasz, nie było mnie i jakoś wszyscy mają się dobrze a inni nawet lepiej, że mnie nie byłoJa mówię o Gregu, z Tobą nie konkuruje.
Z Tobą to jest tak. "Na początku była Ada". W każdym razie bez Ciebie ta firma upadnie xD
Musiałabyś zobaczyć mój wzrok przy oglądaniu Twojego zdjęciaJeśli jest chemia i wzajemne przyciąganie to podnieca mnie to specyficzne męskie spojrzenie... Jest obezwładniające.
No szkoda, że go nie widziałamMusiałabyś zobaczyć mój wzrok przy oglądaniu Twojego zdjęcia
ok. przerwa, robie sobie kawę
Ada czy czujesz,że patrze ci w oczy?No szkoda, że go nie widziałam![]()
Ada, czy czujesz, że patrzę w twoje oczy?No szkoda, że go nie widziałam![]()