zazdro dla żony, jej też się trafiłoMoja żona. Zawsze, wszędzie, niezależnie od sytuacji. Trafiłem ją w korcu maku. A jak świeci słonko i jest ciepło to jestem chronicznie i non stop na nią napalony. Nieważne czy jest w seksowniej bieliźnie czy powyciąganych dresach, wystarczy jej dotknięcie czy zapach a ja już mam podwyższone ciśnienie i serce pompuje krew do wiadomego organu.
Nie, wręcz na wymioty by mi się zebrało.Pytanie do facetów
czy lubicie jak wasza kobieta/ żona śmierdzi innym kutasem?
Mam bardzo wyczulony węch i mam podobnie z zapachem. Zapach jest niesamowicie stymulujący, mam na myśli rodzaj "perfum" noszony przez kobiety, choć nie tylko, gdyż szczególnie latem jestem też w stanie wyczuć gdy kobieta ma okres płodny lub jest podniecona. Zapach "cipeczki" zestawiony ze zmysłowym "perfum" to dopiero jest symfonia!!! A tak poza tym, to usta i tyłeczek najbardziej mnie podniecająCześć!
Pytanie takie jak w tytule: co was podnieca? To jest pytanie ogólne i odpowiedzi mogą dotyczyć wszystkiego
Ja na przykład mam tak, że niesamowicie kręcą mnie męskie dłonie (zwłaszcza jak facet ma długie i smukłe palce). Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale odkąd pamiętam to niesamowicie mi się to podoba. Zresztą tak samo mam z zapachem. Jeśli mężczyzna dobrze pachnie to w moich oczach zyskuje +50 do atrakcyjności.
A jak to jest u was? Co was kręci i podnieca?
Wysłać ci zdjęcia mojego tylkaMnie męskie uda + zgrabny tyłeczek
Cycki którymi można się bawićCześć!
Pytanie takie jak w tytule: co was podnieca? To jest pytanie ogólne i odpowiedzi mogą dotyczyć wszystkiego
Ja na przykład mam tak, że niesamowicie kręcą mnie męskie dłonie (zwłaszcza jak facet ma długie i smukłe palce). Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale odkąd pamiętam to niesamowicie mi się to podoba. Zresztą tak samo mam z zapachem. Jeśli mężczyzna dobrze pachnie to w moich oczach zyskuje +50 do atrakcyjności.
A jak to jest u was? Co was kręci i podnieca?