Osobowość trafia do nas w drugiej kolejności, zaś wizualia w pierwszej i bez pociągającego wyglądu zabujanie się jest utrudnione, a najczęściej nawet niemożliwe. Natomiast co do charakteru to nie rzadko on też ulega z czasem zmianie, więc nie masz racji.Ja sądzę że kazda kobieta, czy szczupła czy przy sobie, czy w okularach czy też bez jest spoko. Czlowiek powinnien zakochac się w duszy nie wyglądzie, wyglad z czasem sie zmieni charakter zostaje bez zmiany
-8,5 dioptrii mocno zmniejsza optycznie oczy, ale to nadal jest sexy dla tych których kręcą kobiety w okularach.Niestety ja mam "-8.5"![]()
Oj tak. Potrafią swoimi dłońmi zrobić cuda. Bez podtekstów mi tu.Dlatego często jest tak, że sugerowanym zawodem dla niewidomych i niedowidzących jest zawód masażysty/masażystki.
Brzmi jak desperat wychowany na bajkach, którego żadna nie chce xdJa sądzę że kazda kobieta, czy szczupła czy przy sobie, czy w okularach czy też bez jest spoko. Czlowiek powinnien zakochac się w duszy nie wyglądzie, wyglad z czasem sie zmieni charakter zostaje bez zmiany
Okulary są dodatkiem wtedy, kiedy ktoś nosi zerówki dla szpanu. Kiedy jest to ± kilka dioptrii, to jest to konieczność żeby normalnie funkcjonować w świecie zewnętrznym, bo domu, czyli znanej sobie przestrzeni jest trochę inaczej.Ja odpowiem tak, jak kobieta dla mnie jest sexowna i mi się podoba to może być nawet w kaloszach i z widłami xd. Już ja w głowie sobie odpowiednią fantazję pod Nią i jej wygląd dopasuję. Okularki to przecież tylko dodatek
Przede wszystkim to swoich poglądów czy cech charakteru nie masz wypisanych w białej chmurce nad głową. Żeby zacząć kogoś poznawać zazwyczaj najpierw ten ktoś w jakiś sposób musi przykuć twoja uwagę i zazwyczaj jest to wygląd co moim zdaniem jest dość logiczne.Gorzej kiedy kobiecie ze znaczną wadą wzroku podoba się facet, który uznaje ją za nieatrakcyjną ze względu na ową wadę.
Czasy obecne to pułapka. Nie patrzy się na ludzi, ale na to jak wyglądają i co posiadają.
Powiem Ci że w życiu nie chodzi o wygląd, tylko o to co masz w sobie, kochana wygląd tu nie ma nic do rzeczy, każdy facet jest innyZbabralam sobie wzrok przy czytaniu. Czy się czuję bardziej seksi? Nie. Czuję się jak kret![]()
Hmm... A co tu sądzić może poprostu że są krótkowzroczne...? A jakby na to spojrzeć z innej strony to mogą być zaletą i wadą dla kobiety. Tak samo jak źle dobrany strój może wpłynąć negatywnie na wygląd i samoocenę kobiety również okulary mogą dodać lub odjąć kobiecie pewności siebie i tego jak będzie postrzegana przez innych... Patrząc na tą sytuację pod jeszcze innym kątem często okazuje się że mamy przed sobą dwie kobiety... Jedna która widzimy gdy ma na sobie owe okulary i drugą gdy je zdejmie... Niby ta sama twarz a jednak inna...Zapraszam do dyskusji.
W każdym aspekcie i kontekście, w każdej sytuacji.
Okolarki podobaja m się max są takie podniecajaceZapraszam do dyskusji.
W każdym aspekcie i kontekście, w każdej sytuacji.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Jak sądzicie czy spotykać się z samotną matką | Seks | 24 | |
![]() |
IA Generatory nagich zdjęć/aplikacje/co sądzicie ? | Seks fotki i filmy | 3 | |
![]() |
Co wy o tym sądzicie? | Poza tematem | 0 | |
![]() |
Ci sądzicie | Związki | 29 | |
E | O sądzicie o zakonnicach | Seks | 3 |