Domówka u znajomych, nad ranem kilka bardzo pijanych osób poszło spać, zostałem ja, siostra kumpla i jej koleżanka, siedzieliśmy w kuchni i ta koleżanka miała urodziny więc zaproponowałem że zrobię dla niej urodzinowy striptiz, dziewczyny myślały że żartuję, siostra kumpla puściła muzykę z telefonu i się śmiała ze mnie ale po chwili miały zdziwione miny jak zacząłem się poruszać w rytm muzyki, ściągać po kolei ciuchy i stanąłem przed nimi kompletnie nago.
Dziewczyny wybuchnęły śmiechem, koleżanka na mój widok powiedziała ale mały, skończyło się na tym że kazały mi go postawić ręką, siostra kumpla wyszła z kuchni, po chwili wróciła z linijką i kazała mi zmierzyć mojego fiuta, jak zobaczyły ile ma cm to dopiero wtedy wybuchnęły śmiechem, liczyłem na coś więcej, może na lodzika albo że któraś chociaż mi zwali ręką, ale koleżanka mi odmówiła a siostra kumpla powiedziała że jak mi urośnie to o tym pomyśli
Do koleżanki zadzwonił chłopak i po nią przyjechał, wyszła z domu, a ja zostałem sam na sam z siostrą kumpla w kuchni, ona stała uśmiechnięta i patrzyła się na mnie, a ja chwyciłem mojego stojącego fiutka i zacząłem go walić, , byłem tak mega podniecony że trysnąłem szybko, a siostra kumpla zaczęła się śmiać ze mnie i powiedziała nie dość że mały to jeszcze szybki, po tym wszystkim się ubrałem i poszedłem