• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co najbardziej pruderyjnego/wstydliwego zrobiliście

Mężczyzna

Energetyk81

Cichy Podglądacz
Jest co wspominać, tym bardziej,że jest ona ode mnie starsza o 12 lat. Natomiast ciała niejedna 30tka mogłaby jej pozazdrościć. No jeszcze ta laserowo wydepilowana, mega ciasna cipka.....

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
Domówka u znajomych, nad ranem kilka bardzo pijanych osób poszło spać, zostałem ja, żona kumpla i jej koleżanka, siedzieliśmy w kuchni i ta koleżanka miała urodziny więc zaproponowałem że zrobię dla niej urodzinowy striptiz, dziewczyny myślały że żartuję, żona kumpla puściła muzykę z telefonu i się śmiała ze mnie ale po chwili miały zdziwione miny jak zacząłem się poruszać w rytm muzyki, ściągać po kolei ciuchy i stanąłem przed nimi kompletnie nago.
Dziewczyny wybuchnęły śmiechem, koleżanka na mój widok powiedziała ale mały :ROFLMAO: skończyło się na tym że kazały mi go postawić ręką, żona kumpla wyszła z kuchni, po chwili wróciła z linijką i kazała mi zmierzyć mojego fiuta, jak zobaczyły ile ma cm to dopiero wtedy wybuchnęły śmiechem, liczyłem na to że któraś chociaż mi zwali ręką, ale żona kumpla mi odmówiła a jej koleżanka powiedziała że jak mi urośnie to o tym pomyśli :ROFLMAO:

Mężczyzna

Adoka

Cichy Podglądacz
1. Przeleciałem Panią Prezes firmy z którą współpracowała moja firma, u niej w domu, bez gumy, spuściłem się w niej. Po wszystkim tylko zapieła spowrotem body i tak poszła na kolejne spotkanie. Z moją spermą w sobie. Dla dociekliwych, nie może mieć dzieci.
2. Ta sama Pani prezes przyjechała kiedyś na budowę mojego domu, tylko po to, żeby mi obciągnąć i sprawdzić jak moja sperma smakuje, w czasie kiedy żona była na zakupach w sklepie 500m dalej.
3. Seks z inną kochanką na kopcu Kościuszki w Krakowie, na parkingu w biały dzień. Dobrze że lało i szyby szybko zaparowały.
4. Seks z żoną w saunie, takiej małej zewnętrznej. Byliśmy podglądani przez 5 kobiet, które do tego samego ośrodka przyjechały na babski weekend. Po ich minach było widać, że kutasa wszystkim brakowało.
Masz więcej historii z kochankami?

Kobieta

Amber

Cichy Podglądacz
Ja raz byłam w Tajlandii. I poszłam do klubu "dla dorosłych". Był zakamuflowany w bocznej uliczce w nieciekawej dzielnicy.
Wykonywali w nim chłostę stóp dziewczyn. Coś jak na tym filmie, tylko dużo dużo mocniejszą i dłuższą.

Biczowali stopy jakieś młodej Tajce, ona jęczała i wyła z bólu. Ja to biczowanie nagrywałam smartfonem.
Byłam bardzo podniecona jak widziałam jej reakcje i jęki. Potem wróciłam do pokoju hotelowego.
Oglądałam moje nagranie do 2 w nocy wiele razy i podczas oglądania kręciłam sobie palcami po łechtaczce.

Jeszcze tak dużo i tak mocnych orgazmów nie miałam nigdy. Taka chłosta stóp jest bardzo podniecająca.

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
Za małolata impreza w domu u znajomego, jego rodzice wyjechali na weekend i chata była wolna. Było sporo znajomych i wielu zostało na noc i spaliśmy wszyscy gdzie się dało, ja przebudziłem się o 4 nad ranem na mega kacu i z erekcją. Postanowiłem sobie zrobić dobrze, ale ze byłem jeszcze trochę pijany to naszła mnie ochota na dreszczyk emocji. Wyszedłem na ogród, tam była taka drewniana altanka, postanowiłem tam usiąść, pod wpływem alkoholu i podniecenia rozebrałem się kompletnie do naga, usiadłem skierowany twarzą i ciałem w stronę domu, chwyciłem fiuta w dłoń i zacząłem walić.
Na chacie było kilka osób które w każdej chwili mogły się obudzić, wystarczyło żeby ktoś ze znajomych popatrzył przez jakiekolwiek okno w domu i na pewno by mnie widzieli, jak siedzę tam kompletnie nagi i trzepie fiuta w tej altance