• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co najbardziej pruderyjnego/wstydliwego zrobiliście

Kobieta

Amber

Cichy Podglądacz
Po prostu siedziała i wykonywała lekkie ruchy pupą. Raz do przodu raz do tyłu.
A ja ssałam jej waginę. Ona trzymała się rękami poręczy łóżka. A ja ją trzymałam za stopy co mnie dodatkowo podniecało.
Aż nastąpił jej finał.... Widok tak młodego i ładnego ciałka był bardzo podniecający... To był mój pierwszy sex z inną kobietą
i pierwszy raz widziałam na żywo orgazm dziewczyny...

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Ja raz uprawiałam sex Lesbijski z dziewczyną poznaną przez internet.
Była młodsza odemnie. Po długim czasie różnych pieszczot ona usiadła mi na twarzy.

Skończyło się to tak że pierwszy raz w życiu miała kobiecy wytrysk. Po prostu się z niej polało...
Dla mnie super doznanie i poznanie czegoś nowego. Ale trzymanie w ustach i ssanie 20 letniej muszelki
było dla mnie nie do opisania. Wytrysk miała z cewki moczowej ale nie był to mocz. Chodź jakiś tam posmak miał...
Brzmi super. Ile wtedy miałaś lat? Powtórzyłas to jeszcze?

Kobieta

Amber

Cichy Podglądacz
Brzmi super. Ile wtedy miałaś lat? Powtórzyłas to jeszcze?

Wtedy miałam 35 lat. Dałam ogłoszenie w internecie na które ta dziewczyna odpowiedziała.
Po prostu napisała jak jest. Że nigdy nie była z kobietą ale chcę spróbować sexu.
I że nie jest osobą wstydliwą więc możemy próbować różnych pieszczot.

Przed tym jak siedziała mi na twarzy to siedziałam na niej okrakiem i kręciłam palcami po jej łechtaczce.
Najpierw jedną ręką delikatnie rozchyliłam jej muszelkę, odnalazłam łechtaczkę (miała piękną i idealną).
Palec wskazujący i środkowy położyłam na jej łechtaczce i szurałam w lewo w prawo...i ruchy koliste...
Orgazmy która miała podczas były cudowne. Przy silnym kręceniu palcami po łechtaczce to miała raz za razem...
Momentami trochę sobie pokrzyczała, napinała i prężyła ciałko... Zaginała taż palce w stopach jak miała mocne skurcze podczas...
Odpowiadając na Twoje pytanie. Tak z tą dziewczyną zrobiła bym to jeszcze raz.

Jak miała orgazm pierwszy raz widziałam to z bliska u innej kobiety. To było fascynujące....

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Wtedy miałam 35 lat. Dałam ogłoszenie w internecie na które ta dziewczyna odpowiedziała.
Po prostu napisała jak jest. Że nigdy nie była z kobietą ale chcę spróbować sexu.
I że nie jest osobą wstydliwą więc możemy próbować różnych pieszczot.

Przed tym jak siedziała mi na twarzy to siedziałam na niej okrakiem i kręciłam palcami po jej łechtaczce.
Najpierw jedną ręką delikatnie rozchyliłam jej muszelkę, odnalazłam łechtaczkę (miała piękną i idealną).
Palec wskazujący i środkowy położyłam na jej łechtaczce i szurałam w lewo w prawo...i ruchy koliste...
Orgazmy która miała podczas były cudowne. Przy silnym kręceniu palcami po łechtaczce to miała raz za razem...
Momentami trochę sobie pokrzyczała, napinała i prężyła ciałko... Zaginała taż palce w stopach jak miała mocne skurcze podczas...
Odpowiadając na Twoje pytanie. Tak z tą dziewczyną zrobiła bym to jeszcze raz.

Jak miała orgazm pierwszy raz widziałam to z bliska u innej kobiety. To było fascynujące....
Dzięki za szczegółowy i podniecający opis. Rozumiem, że nie jesteś les, tylko była to jednorazowa przygoda.

Kobieta

Amber

Cichy Podglądacz
O tak, to jest piękny widok. Mogę tylko potwierdzić. Uwielbiam patrzeć na dziurki mojej podczas 69.

Kilka razy też byłam w Niemieckim klubie BDSM. Podczas jednego wieczoru było Bastinado.
Biczowali podeszwy stóp pewnej dziewczyny. Ona skowytała przy każdym uderzeniu.

Też w tym samym klubie widziałam wsadzanie endoskopu w pupę do samego końca, też dziewczynie zresztą.
Jak endoskop przechodził przez "zakręty" coraz głębiej to też cicho nie była.....

Mężczyzna

Szef totalny

Cichy Podglądacz
Mając 18 lat wsadziłem swojej 17 letniej dziewczynie 4 palce w tylek i tak ją nimi waliłem że wijąc się po łóżku zeszła z niego jakoś dziwacznie i doszła na podłodze gdzie wciąż ją mocno pchałem palcami. Laska uwielbiała anal, jedna z tych, która nic nie bolało.

Kobieta

Amber

Cichy Podglądacz
Ja bardzo swojego czasu lubiłam Niemieckie kluby BDSM.

Tam pierwszy raz widziałam fisting Lesbijski. Dziewczyna była w rozkroku na fotelu ginekologicznym.
I inna Less posmarowała dłoń żelem i weszła w nią dynamicznie aż wargi sromowe zacisneły się na nadgarstku.
Wtedy dziewczyna wydała z siebie okrzyk to miałam mokro w majtkach z podniecenia....

Mężczyzna

Łuki

Nowicjusz
Ja bardzo swojego czasu lubiłam Niemieckie kluby BDSM.

Tam pierwszy raz widziałam fisting Lesbijski. Dziewczyna była w rozkroku na fotelu ginekologicznym.
I inna Less posmarowała dłoń żelem i weszła w nią dynamicznie aż wargi sromowe zacisneły się na nadgarstku.
Wtedy dziewczyna wydała z siebie okrzyk to miałam mokro w majtkach z podniecenia....
Jest to mega podniecajace jak laska jest przypięta pasami do fotela i zostaje poddana rożnym torturom.

Kobieta

Amber

Cichy Podglądacz
Wiesz jak dziewczyna jest ciasna a druga wsadza jej dłoń.
Co prawda pokrytą żelem więc wślizguje się jak po lodzie, ale uczucie rozpychania jest duże...

Misteruv

Nowicjusz
Jak miałem 24 lat w czasie pobytu w hostelu wyruchałem bez gumy pare razy 30 paro letnią Urugwajke. Wylizałem jej tyłek i kończyłem w jej środku. Nie wymieniliśmy żadnego kontaktu wiec nie wiem czy mogła mieć dziecko. Po powrocie do Polski ze stresu od razu poleciałem sie przebadać.