Kiedyś podglądałem przez okno z ulicy swoją koleżankę z którą wczesniej mieszkałem dzieląc wynajmowany pokój za granicą. Zauważyła mnie,podeszla do okna i zaczęła się bawić cyckami żeby mnie bardziej rozgrzać a ja centralnie przy oknie na ulicy sobie zwaliłem. Było może koło 22,23 i nikt nie przechodził więc mnie poniosło . Potem długo myślałem czy ktoś mnie z okna nie widział z drugiej strony ulicy
Przecież żartowałam !
Też mam czasem wrażenie, że jestem nadmiernie otwarta ..... i aby nikt sobie nie pomyślał nie wiadomo co, to uściślę, że chodzi mi o otwartość na realizowanie różnych pomysłów związanych z seksem i erotyką.
Przecież żartowałam !
Też mam czasem wrażenie, że jestem nadmiernie otwarta ..... i aby nikt sobie nie pomyślał nie wiadomo co, to uściślę, że chodzi mi o otwartość na realizowanie różnych pomysłów związanych z seksem i erotyką.
Przecież żartowałam !
odjazdowa perwersja, bardzo czesto praktykowana co do tematu za gówniarza flirtowanie z bliską kuzynką a z fetyszy to ass to ass z partnerką, enema drink, bardziej realne plany to trójkąt z naszą znajomą i dalsza perspektywa trójkąt z crossdresser.
obudziłem się u koleżanki ze związanymi rękoma do łóżka. Zaczynamy się bawić a ona mnie dosiada i zaczyna ostro ujeżdżać. ja dochodzę a ona nadal mnie ujężdza. Niesamowite uczucie ale ledwo wytrzymałem
kiedyś znajomy zrobił sobie wytrysk przy mnie a potem wziął viagrę i i uprawiał zemną sex. Po tej zabawie miałam zatarte obie dziurki i miękkie nogi bo przez większość czasu byłam na górze.
kiedyś znajomy zrobił sobie wytrysk przy mnie a potem wziął viagrę i i uprawiał zemną sex. Po tej zabawie miałam zatarte obie dziurki i miękkie nogi bo przez większość czasu byłam na górze.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.