Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Kiedyś podglądałem przez okno z ulicy swoją koleżankę z którą wczesniej mieszkałem dzieląc wynajmowany pokój za granicą. Zauważyła mnie,podeszla do okna i zaczęła się bawić cyckami żeby mnie bardziej rozgrzać a ja centralnie przy oknie na ulicy sobie zwaliłem. Było może koło 22,23 i nikt nie przechodził więc mnie poniosło . Potem długo myślałem czy ktoś mnie z okna nie widział z drugiej strony ulicy
Przecież żartowałam !
Też mam czasem wrażenie, że jestem nadmiernie otwarta ..... i aby nikt sobie nie pomyślał nie wiadomo co, to uściślę, że chodzi mi o otwartość na realizowanie różnych pomysłów związanych z seksem i erotyką.
Przecież żartowałam !
Też mam czasem wrażenie, że jestem nadmiernie otwarta ..... i aby nikt sobie nie pomyślał nie wiadomo co, to uściślę, że chodzi mi o otwartość na realizowanie różnych pomysłów związanych z seksem i erotyką.
Przecież żartowałam !
odjazdowa perwersja, bardzo czesto praktykowana co do tematu za gówniarza flirtowanie z bliską kuzynką a z fetyszy to ass to ass z partnerką, enema drink, bardziej realne plany to trójkąt z naszą znajomą i dalsza perspektywa trójkąt z crossdresser.
obudziłem się u koleżanki ze związanymi rękoma do łóżka. Zaczynamy się bawić a ona mnie dosiada i zaczyna ostro ujeżdżać. ja dochodzę a ona nadal mnie ujężdza. Niesamowite uczucie ale ledwo wytrzymałem
kiedyś znajomy zrobił sobie wytrysk przy mnie a potem wziął viagrę i i uprawiał zemną sex. Po tej zabawie miałam zatarte obie dziurki i miękkie nogi bo przez większość czasu byłam na górze.
kiedyś znajomy zrobił sobie wytrysk przy mnie a potem wziął viagrę i i uprawiał zemną sex. Po tej zabawie miałam zatarte obie dziurki i miękkie nogi bo przez większość czasu byłam na górze.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.