Ja z żoną nie raz się masturbowaliśmy że ja siebie ona siebie, podniecajacy widok na masturbacjeChciałbym kiedyś zobaczyć jak kobieta to robi sobie sama.
Utrzymywany wzwód przez cały dzień, rozkoszWielogodzinna sesja masturbacyjna to jest to co tygryski lubią najbardziej..
Moment w którym lechtaczka zaczyna się powiększać i lekko wystawać a potem to już jak odpływam w dreszczach
Jak najbardziejIdealny moment by dołożyć język i by masturbacja przestała być masturbacją
Uwielbiam wielogodzinną - gdy penis pręży się od kilku godzin, i nie masz dość.
Nie chcesz skończyć, jara Cię bycie blisko.
i chce aby to trawo.
Dlaczego onanizm jest super? Zacytuję Woody Allena: "robisz to jak chcesz, kiedy chcesz i nikt nie ma do ciebie pretensji".
hejka,ja uwielbiam balansowanie na granicy przez bardzo dlugo czasem nawet bez konczenia
To uczucie nabrzmiałego penisa w dłoni to jest coś, czego kobiety nigdy nie zrozumieją, a coś, co my, faceci, uwielbiamy
O zdecydowanie. Ten utrzymujący się stan tuż przed orgazmem, to droczenie się z sobą, ten mega orgazm na końcu... Jedna taka sesja daje tyle rozkoszy!
Najbardziej uwielbiam w masturbacji fakt że jest to akt samomiłości, czas dla sb który pozwoli nam się zregenerować fizyczne i psychiczne. Masturbacja pozwala się odprężyć odstresować odpocząć i skupić się na sobie. Uważam że masturbacja jest pięknym aktem. Oraz że podczas jej możemy mieć dosłownie wyjebane w sterotypy konwenanse itp. Chcesz się przebrać w damskie ciuchy będąc mężczyzną proszę bardzo, chcesz wysmarować się czekoladą jak najbardziej, chcesz sobie włożyć swoją ulubioną zabawkę i oglądać seriale dlaczego by nie. Kończąc mój wywód masturbacja jest wspaniała i życzę wam miłych sesji
Autofellatio i smak spermy.
Dokładnie takLubię w masturbacji to, że mogę to robić tyle czasu ile chcę i tyle razy ile potrzebuję. Do tego sama wiem jak się najlepiej dotykać, żeby było mi dobrze
Ja też mam tak samo jako mężczyznaJa odpowiem jako kobieta, że lewą ręką nie dam rady dojść