Twoja nie ma chęci na sexy?Może macie racje, zamówiłem, zobaczymy co będzie![]()
Nikt nie powiedział, ze to libido ma być widoczne w seksie z partnerem, z którym jest połowę życia…Szukam czegoś dla swojej żony.
Ogólnie 20 lat pożycia małżeńskiego. Mi się chce, a jej nie ( a ponoóć po 40 stce z kobiety robi się prawdziwa kocica co jednak nie ma odwzorowania w naszym związku). Seks oczywiście jest, ale jakiś taki od niechcenia. Raczej z obowiązku niz z przyjemności.
Z doświadczenia widzę że najlepsze na libido partnerki są miłe słowa na codzień, przytulanie, porządne przytulanie tak by poczuła Twoje ciało do tego pocałunek w szyję i ręką na chwilę na cycu lub po całym ciele od twarzy po uda. Pomoc w codziennych sprawch. I czasem słowo typu: chcę Cie zobaczyć w tym seksownym staniku co kupiłaś/ kupiłem Ci
Korzeń imbiru w dupie oczywiście.
Sprawiedliwie po kawałku w obu.Ale w czyjej? Pytającego, czy żony?
Chyba pierwszy raz masz racje. 3,8l na trasie do roboty. A producent: 5l.Tak wiem nawet, że twój samochód pali 5 litrów mimo, że innym użytkownikom ten sam model pali 8 , a producent deklaruje 6.5 Inni po prostu nie potrafią jeździć![]()
To ja ci z doświadczenia powiem, że to czasami działa w drugą stronę.Z doświadczenia widzę że najlepsze na libido partnerki są miłe słowa na codzień, przytulanie, porządne przytulanie tak by poczuła Twoje ciało do tego pocałunek w szyję i ręką na chwilę na cycu lub po całym ciele od twarzy po uda. Pomoc w codziennych sprawch. I czasem słowo typu: chcę Cie zobaczyć w tym seksownym staniku co kupiłaś/ kupiłem Ci
To ja ci z doświadczenia powiem, że to czasami działa w drugą stronę.
Autor pisał o niskim libido, a gość wyżej napisał o przytulaniu, pocałunkach, ręce na cycu... a to może przynieść negatywny skutek. Coś na zasadzie "co ty znowu ode mnie chcesz!! " Można coś takiego stosować od czasu do czasu, bo nachalność może przynieść skutek zupełnie odwrotny od pożądanego. Każdy człowiek ma inne potrzeby. Niektóre kobiety nie lubią przesadnych czułości, inne tego potrzebują często. Nie ma złotych środków, a ludzie często uczą się siebie całe życie.Masz na myśli to, że wysokie libido u żony wywołuje czułość ze strony męża?
Pytanie też, czy zabierasz się za to tak, żeby partnerce też się chciało, czy wyznajesz zasadę, że skoro Ciebie swędzi ciulik to teraz każdego zbiera na bzykanie? Rozumiem, że na początku związku do seksu potrzeba jedynie elementów wymaganych fizjologią, ale po latach dobry seksu zaczyna(m) wiele godzin przed zasadniczym zbliżeniemSzukam czegoś dla swojej żony.
Ogólnie 20 lat pożycia małżeńskiego. Mi się chce, a jej nie ( a ponoóć po 40 stce z kobiety robi się prawdziwa kocica co jednak nie ma odwzorowania w naszym związku). Seks oczywiście jest, ale jakiś taki od niechcenia. Raczej z obowiązku niz z przyjemności.
Seks zaczyna się w głowie!
Odnoszę wrażenie, że większość to zwyczajnie nie potrafi rozmawiać ze sobą a właśnie w tym tkwi cały sekret![]()
Wydaje mi się, że jeśli kobieta ma bliżej maksa punkty życiowych potrzeb i aspiracji, i to po cześci zasługa jej chłopa, a do tego nie ma żadnych problemów stricte zdrowotnych, to problemy z libido rzadko mają miejsce. Oczywiście wiem jak działa rutynka, że z czasem może nie ma już fajerwerek, ale jednak, no, biologia.
Ja będąc w słabym związku nie straciłam ochoty na seks w ogóle, straciłam ochotę na seks z tym konkretnym człowiekiem.
A to swoją drogę. Opiera się on na kreatywności i fantazji, a zatem powstaje w umyśle.Seks zaczyna się w głowie!
Odnoszę wrażenie, że większość to zwyczajnie nie potrafi rozmawiać ze sobą a właśnie w tym tkwi cały sekret![]()
To ja Ci powiem nie świętą prawdę , ale boląca prawdę. Żona zamiast Ciebie woli piniądz i rzeczy materialneCzytajcie teraz uwaznie bo zaprawde powiadam wam ze swietym gralem zwiekszajacym libido partnerki jest… remont. Zona mowi ze jest mokra jak odkurzam czy robie pranie ale dopiero jak odwalilem nowa sypialnie to byla zalewana co dwa dni. Zona, nie sypialnia.
Widocznie źle zrobiłeś połączenia rur, że ci żonę zalewaCzytajcie teraz uwaznie bo zaprawde powiadam wam ze swietym gralem zwiekszajacym libido partnerki jest… remont. Zona mowi ze jest mokra jak odkurzam czy robie pranie ale dopiero jak odwalilem nowa sypialnie to byla zalewana co dwa dni. Zona, nie sypialnia.