• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co na lepsze libido dla partnerki

Mężczyzna

paxxo

Cichy Podglądacz
Szukam czegoś dla swojej żony.
Ogólnie 20 lat pożycia małżeńskiego. Mi się chce, a jej nie ( a ponoóć po 40 stce z kobiety robi się prawdziwa kocica co jednak nie ma odwzorowania w naszym związku). Seks oczywiście jest, ale jakiś taki od niechcenia. Raczej z obowiązku niz z przyjemności.

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Musiałaby zrobić badania. Za popęd seksualny u kobiet jak i mężczyzn odpowiada testosteron. Owszem, wiadomo, że faceci mają go 10 razy więcej (stąd ten popęd). Ale kobiety też go potrzebują. Oprócz popędu odpowiada także za wiele innych aspektów zdrowia kobiety. Do menopauzy wytwarzają go jajniki, po menopauzie nadnercza (ale w mniejszej ilości). Co ciekawe, testosteron odpowiada też u kobiet za rozmiar łechtaczki. Gdy będą go zażywać, ta urośnie.

marcinnowc

Cichy Podglądacz
U mnie było tak samo. Położyła się i leżała, oczywiście sam musiałem zająć się wszystkim, Odechciewało mi si ę takiego seksu. Pomogła nieco rozmowa ( pczątkowo nie chciala o tym rozmawiać) . No i trochę gadżetów jakie wprowadziliśmy jakeiś żele czy inne....