• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co na lepsze libido dla partnerki

Kobieta

Zalotka

Erotoman
Szukam czegoś dla swojej żony.
Ogólnie 20 lat pożycia małżeńskiego. Mi się chce, a jej nie ( a ponoóć po 40 stce z kobiety robi się prawdziwa kocica co jednak nie ma odwzorowania w naszym związku). Seks oczywiście jest, ale jakiś taki od niechcenia. Raczej z obowiązku niz z przyjemności.
Nikt nie powiedział, ze to libido ma być widoczne w seksie z partnerem, z którym jest połowę życia…

Mężczyzna

Masażyski szukam

Biegły Uwodziciel
Z doświadczenia widzę że najlepsze na libido partnerki są miłe słowa na codzień, przytulanie, porządne przytulanie tak by poczuła Twoje ciało do tego pocałunek w szyję i ręką na chwilę na cycu lub po całym ciele od twarzy po uda. Pomoc w codziennych sprawch. I czasem słowo typu: chcę Cie zobaczyć w tym seksownym staniku co kupiłaś/ kupiłem Ci

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Z doświadczenia widzę że najlepsze na libido partnerki są miłe słowa na codzień, przytulanie, porządne przytulanie tak by poczuła Twoje ciało do tego pocałunek w szyję i ręką na chwilę na cycu lub po całym ciele od twarzy po uda. Pomoc w codziennych sprawch. I czasem słowo typu: chcę Cie zobaczyć w tym seksownym staniku co kupiłaś/ kupiłem Ci

Właśnie miałem napisać coś, jak to ja, na 7.000 znaków, ale w pigułce to by się sprowadziło do tego, co powyżej.

Korzeń imbiru w dupie oczywiście.

Ale w czyjej? Pytającego, czy żony?

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
To ja ci z doświadczenia powiem, że to czasami działa w drugą stronę.

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Masz na myśli to, że wysokie libido u żony wywołuje czułość ze strony męża?
Autor pisał o niskim libido, a gość wyżej napisał o przytulaniu, pocałunkach, ręce na cycu... a to może przynieść negatywny skutek. Coś na zasadzie "co ty znowu ode mnie chcesz!! " Można coś takiego stosować od czasu do czasu, bo nachalność może przynieść skutek zupełnie odwrotny od pożądanego. Każdy człowiek ma inne potrzeby. Niektóre kobiety nie lubią przesadnych czułości, inne tego potrzebują często. Nie ma złotych środków, a ludzie często uczą się siebie całe życie.

Mężczyzna

Johnny Bravo

Cichy Podglądacz
Szukam czegoś dla swojej żony.
Ogólnie 20 lat pożycia małżeńskiego. Mi się chce, a jej nie ( a ponoóć po 40 stce z kobiety robi się prawdziwa kocica co jednak nie ma odwzorowania w naszym związku). Seks oczywiście jest, ale jakiś taki od niechcenia. Raczej z obowiązku niz z przyjemności.
Pytanie też, czy zabierasz się za to tak, żeby partnerce też się chciało, czy wyznajesz zasadę, że skoro Ciebie swędzi ciulik to teraz każdego zbiera na bzykanie? Rozumiem, że na początku związku do seksu potrzeba jedynie elementów wymaganych fizjologią, ale po latach dobry seksu zaczyna(m) wiele godzin przed zasadniczym zbliżeniem

Kobieta

missprostitute

Podrywacz
Wydaje mi się, że jeśli kobieta ma bliżej maksa punkty życiowych potrzeb i aspiracji, i to po cześci zasługa jej chłopa, a do tego nie ma żadnych problemów stricte zdrowotnych, to problemy z libido rzadko mają miejsce. Oczywiście wiem jak działa rutynka, że z czasem może nie ma już fajerwerek, ale jednak, no, biologia.
Ja będąc w słabym związku nie straciłam ochoty na seks w ogóle, straciłam ochotę na seks z tym konkretnym człowiekiem.

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Seks zaczyna się w głowie!
Odnoszę wrażenie, że większość to zwyczajnie nie potrafi rozmawiać ze sobą a właśnie w tym tkwi cały sekret 🙂
Wydaje mi się, że jeśli kobieta ma bliżej maksa punkty życiowych potrzeb i aspiracji, i to po cześci zasługa jej chłopa, a do tego nie ma żadnych problemów stricte zdrowotnych, to problemy z libido rzadko mają miejsce. Oczywiście wiem jak działa rutynka, że z czasem może nie ma już fajerwerek, ale jednak, no, biologia.
Ja będąc w słabym związku nie straciłam ochoty na seks w ogóle, straciłam ochotę na seks z tym konkretnym człowiekiem.

Zgadza się, bo głowa odpowiada za wszystkie nasze decyzje. Ale zobacz, ile osób rozmawia z osobami uzależnionymi od środków psychoaktywnych. Część z nich coś z tego wyniesie, a inni jednym uchem wpuszczą, innym wypuszczą. Nie każdy chce zmian, bo tak mu dobrze. Gdyby to wszystko tak dobrze funkcjonowało, w społeczeństwie nie byłoby rozwodów, skoków w bok, czy samotnych kobiet. Ja u siebie w pracy mam kilkadziesiąt kobiet, niektóre np. rozwiodły się kilka lat temu i są same z wyboru, bo nie chcą się już z nikim wiązać. Gdyby biologia dzialała tak na wszystkich, że czuły by nadal popęd, to każda z nich byłaby już z innym mężczyzną. Ile jest tzw białych małżeństw. Przecież ludzie mają swoje oddzielne sypialnie, niby są razem, ale osobno. Do tego dochodzą jakieś zaburzenia hormonalne (menopauza) Lęki (ciąża) a nie każda kobieta popędzi od razu po poradę do specjalisty. Do tego dochodzi czasami depresja, przemęczenie pracą i chota na seks pęka jak bańka mydlana.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Czytajcie teraz uwaznie bo zaprawde powiadam wam ze swietym gralem zwiekszajacym libido partnerki jest… remont. Zona mowi ze jest mokra jak odkurzam czy robie pranie ale dopiero jak odwalilem nowa sypialnie to byla zalewana co dwa dni. Zona, nie sypialnia.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Czytajcie teraz uwaznie bo zaprawde powiadam wam ze swietym gralem zwiekszajacym libido partnerki jest… remont. Zona mowi ze jest mokra jak odkurzam czy robie pranie ale dopiero jak odwalilem nowa sypialnie to byla zalewana co dwa dni. Zona, nie sypialnia.
To ja Ci powiem nie świętą prawdę , ale boląca prawdę. Żona zamiast Ciebie woli piniądz i rzeczy materialne 😉

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Ważna jest rozmowa. Tylko co zrobić jak żona nie zamierza rozmawiać bo uważa że brak seksi albo kiepski sex przecież nie jest problemem. Problemem mogą być dzieci, pieniądze albo wspomniany remont i o tym można rozmawiać. Ale o sexie nie. No I wtedy wszystkie teorie o komunikacji, wzajemnym zrozumieniu, czy poszanowaniu można sobie wsadzić. No I taka kobieta nie pójdzie na badania, nie pójdzie na terapię no bo po co. Na terapię chodzą pary, które mają problem, a przecież ona nie ma żadnego problemu. My zrobiliśmy sobie przez przypadek skuteczną terapię właśnie po tzw "środkach psychoaktywnych"

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Widocznie źle zrobiłeś połączenia rur, że ci żonę zalewa