• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co na lepsze libido dla partnerki

Kobieta

Zalotka

Erotoman
Szukam czegoś dla swojej żony.
Ogólnie 20 lat pożycia małżeńskiego. Mi się chce, a jej nie ( a ponoóć po 40 stce z kobiety robi się prawdziwa kocica co jednak nie ma odwzorowania w naszym związku). Seks oczywiście jest, ale jakiś taki od niechcenia. Raczej z obowiązku niz z przyjemności.
Nikt nie powiedział, ze to libido ma być widoczne w seksie z partnerem, z którym jest połowę życia…

Mężczyzna

Masażyski szukam

Biegły Uwodziciel
Z doświadczenia widzę że najlepsze na libido partnerki są miłe słowa na codzień, przytulanie, porządne przytulanie tak by poczuła Twoje ciało do tego pocałunek w szyję i ręką na chwilę na cycu lub po całym ciele od twarzy po uda. Pomoc w codziennych sprawch. I czasem słowo typu: chcę Cie zobaczyć w tym seksownym staniku co kupiłaś/ kupiłem Ci

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Z doświadczenia widzę że najlepsze na libido partnerki są miłe słowa na codzień, przytulanie, porządne przytulanie tak by poczuła Twoje ciało do tego pocałunek w szyję i ręką na chwilę na cycu lub po całym ciele od twarzy po uda. Pomoc w codziennych sprawch. I czasem słowo typu: chcę Cie zobaczyć w tym seksownym staniku co kupiłaś/ kupiłem Ci

Właśnie miałem napisać coś, jak to ja, na 7.000 znaków, ale w pigułce to by się sprowadziło do tego, co powyżej.

Korzeń imbiru w dupie oczywiście.

Ale w czyjej? Pytającego, czy żony?