W
WhitePinkRed
Guest
Ada… pozwól, że Ci wyjaśnię:Wiecie co, w świetle tego co napisaliście, moje wyzwalacze wkurwu wydają się być jak wata cukrowa, ale mi osobiście "robią dzień" jak nic innego i spada wtedy moje spożycie kawy...
1) Męskie fochy Z niczego. Powtórzę - Z NICZEGO. I póki co, nie znalazłam na to sposobu, trzeba przeczekać i przecierpieć, w końcu puszcza. I zapomina o co w ogóle się fochował ale co się nawkurzam to moje...
2) Chorobliwy upór, nadmierny perfekcjonizm i to "ja nie dam rady?!?". Do pewnego momentu to nawet dobre cechy, ale trzeba też umieć trochę poluzować śrubę. Ale NIE! Będę robił swoje wkurzając konsekwentnie wszystkich po drodze, o!
3) Zostawianie rolek po papierze toaletowym na szafce w łazience. Wystarczy, że wyjadę na tydzień... Kosz metr dalej, ale co tam, zbudujemy z nich wieżę! Taką pod sam sufit! Będzie piękna! Uuuggghhhh...
4) Każdy gwoździk, każda śrubka, każda deska, każda listwa znajdzie kiedyś jakieś zastosowanie w naszym domu, tylko problem polega na tym, że to mistyczne "kiedyś" jeszcze nigdy nas nie nawiedziło, a ja niedługo nie będę w stanie wjechać do garażu. A gdy tylko chcę coś wyrzucić...
5) Pofarbował naszej latorośli włosy na różowo A co! Bo chciała, a przecież dla niej wszystko! I próbuj tu człowieku chociaż stwarzać pozory, że trzymasz w domu jakiś zdrowy reżim... Nie ma czegoś takiego i to mnie potwornie wkuuurza
To takie top 5, resztę wyeliminowałam na zawsze albo znoszę z podniesioną głową
Mężczyźni to artyści. To przecież jest „art” w czystej formie. Te wszystkie gniazda orła, ten niepowtarzalny i oryginalny za każdym razem wzór na kafelkach i desce, ten artystyczny nieład wszystkich śrubek, innych przyborów budowlanych, wkrętarek, ‚wykrętarek’, kluczy i innych rzeczy, te rolki papieru ułożone na kształt krzywej wieży… Dzięki swojemu ukochanemu, Ty masz codzienny kontakt ze sztuką… tak bardzo Cię kocha
No przecież toż to same plusy!
A my się foszymy, boczymy i jesteśmy dla nich takie niemiłe… straszne - życie jest dla nich bardzo niesprawiedliwe
Dziewczyno, na poważnie - inwestycja. W kremy przeciwzmarszczkowe i nawilżające na tym nie można oszczędzać