• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chodzenie w damskiej bieliżnie

Mężczyzna

Kormoran

Seks Praktykant
Ja zawsze lubiłem rajstopki. Uwielbiam to uczucie kiedy są obcisłe a jednocześnie delikatne i śliskie. Kiedyś kolekcjonowałem rajstopy, które moja żona wyrzucała, albo pożyczałem od niej z szuflady. Na jednym z sex wyjazdów postanowiłem powiedzieć żonie o moich upodobaniach. Przyjęła to normalnie. Powiedziała, że już jakiś czas wcześniej znalazła moje ukryte rajstopy ale nie chciała bym poczuł się niezręcznie więc nic nie mówiła. Ogólnie stwierdziła, że nie ma nic przeciwko i że mogę sobie ubierać. Kiedy założyłem przy niej i do tego wziąłem jej stringi to się jej nawet spodobało i teraz często ubieram coś jak mam z nią seks.
mam podobnie! :) U mnie zaczęło się od fetyszu rajstop hetero ale szybko spróbowałem sa i teraz nie wyobrażam sobie sesji sam-na-sam bez przebieranek a i do seksu lubię :)
Nie powiedziałem tylko o szpilkach jeszcze...