• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chodzenie w damskiej bieliżnie

Mężczyzna

Roni55

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam rajstopki najlepiej z wycieciem w kroku i pończoszki samonośne albo jeszcze bardziej z pasem to na codzień często zakładam pod spodnie a w domu czasami jak się nakręcę to dochodzi spudniczka i uwielbiam na górę sweterek rozpinany ale musi być damski. No i wtedy muszę sobie zwalić ale daje to dużo przyjemności

Mężczyzna

Kormoran

Seks Praktykant
Lubię brać stringi żony do walenia konia. Ostatnio jakoś zgadzałem się z jednym z typem z forum że idę walić tylko wybieram bieliznę żony. Zagadał pociągnelismy temat doszło do tego że ubrałem stringi wiele par robiłem zdj, ogólne przebieranki. Mega mnie jarało. Powtórzyłbym to . Dobre to było
A próbowałeś ubrać rajtopki i w nich się masturbować? polecam!

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Uwielbiam zakładać rajstopki albo pończochy. Zarówno do masturbacji oraz do seksu! :)
Ja zawsze lubiłem rajstopki. Uwielbiam to uczucie kiedy są obcisłe a jednocześnie delikatne i śliskie. Kiedyś kolekcjonowałem rajstopy, które moja żona wyrzucała, albo pożyczałem od niej z szuflady. Na jednym z sex wyjazdów postanowiłem powiedzieć żonie o moich upodobaniach. Przyjęła to normalnie. Powiedziała, że już jakiś czas wcześniej znalazła moje ukryte rajstopy ale nie chciała bym poczuł się niezręcznie więc nic nie mówiła. Ogólnie stwierdziła, że nie ma nic przeciwko i że mogę sobie ubierać. Kiedy założyłem przy niej i do tego wziąłem jej stringi to się jej nawet spodobało i teraz często ubieram coś jak mam z nią seks.