Ja jestem w związku małżeńskim od wielu lat,jak mam okazję to uwielbiam ubierać się w damskie ciuszki i na czarnej mini sukieneczce mieć zawiązany biały fartuszek ,mieszkam w Jaworznie
Witam Cię,niestety nie,żona o tym nic nie wie,mogę chodzić w damskich ciuszkach wyłacznie po mieszkaniu jedynie jak nikogo nie ma w domu,jedynie mogę w obecności żony i innych domowników jak i innych członków mojej i żony rodziny to mieć zawiązany fartuszek przy pracach kuchenno domowych ale na swoich męskich ciuchach
Witam Cię,niestety nie,żona o tym nic nie wie,mogę chodzić w damskich ciuszkach wyłacznie po mieszkaniu jedynie jak nikogo nie ma w domu,jedynie mogę w obecności żony i innych domowników jak i innych członków mojej i żony rodziny to mieć zawiązany fartuszek przy pracach kuchenno domowych ale na swoich męskich ciuchach
Moj małżonek przez jakiś czas miał fazę na zakładanie damskich ciuszków. Kręciło go jak miał na sobie koronki. Ja jeszcze do tego paznokcie malowałam Jakos nie stracił u mnie na męskości. Obecnie mu przeszło
Moj małżonek przez jakiś czas miał fazę na zakładanie damskich ciuszków. Kręciło go jak miał na sobie koronki. Ja jeszcze do tego paznokcie malowałam Jakos nie stracił u mnie na męskości. Obecnie mu przeszło
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.