Napisałem na privNie wiem jak przesłać tutaj fotkę dla ciebie ,najlepiej jak byś podał adres swojej poczty ,bo moja jest kris55594@wp.pl
Ciekawa teoria jednak w praktyce nie jest to takie prosteDamskie majteczki są super,ja pokryjomu zakładałem żony majteczki i waliłem konia. Pewnego razu żona mnie nakryła i był okropny chałas . Sam żonie zaproponowałem aby kupiła mnie pas cnoty. Od 4 lat mam założony pas cnoty i żona teraz pozwala mnie nosić swoje używane majteczki tylko nie wolno mnie walić konia. Obydwoje jesteśmy bardzo zadowoleni z takiego układu. Ja jestem żony niewolnikiem i rogaczem,a kochana Żona ma pełną swobodę w sprawach sexu. Panie które nakryją swojego faceta w damskich majtkach powinny to wykorzystać do przejęcia kontroli nad swoim facetem.
Nosisz tylko majtki ? Czy masz pozwolenie na resztę bielizny ?Damskie majteczki są super,ja pokryjomu zakładałem żony majteczki i waliłem konia. Pewnego razu żona mnie nakryła i był okropny chałas . Sam żonie zaproponowałem aby kupiła mnie pas cnoty. Od 4 lat mam założony pas cnoty i żona teraz pozwala mnie nosić swoje używane majteczki tylko nie wolno mnie walić konia. Obydwoje jesteśmy bardzo zadowoleni z takiego układu. Ja jestem żony niewolnikiem i rogaczem,a kochana Żona ma pełną swobodę w sprawach sexu. Panie które nakryją swojego faceta w damskich majtkach powinny to wykorzystać do przejęcia kontroli nad swoim facetem.
Tylko majtki bo bardzo mnie podniecają majtki damskie zawsze mnie bardzo podniecały pierwsze majteczki używane pozbierałem mamie i waliłem konia. Teraz nie wale konia bo żona założyła mnie pas cnoty ale za to pozwoliła nosić swoje używane majteczki. W życiu niema tak dobrze że mam żony majteczki i walę konia ile chce. Żona ma lepiej bo ma pełną swobodę w sprawach sexu.Nosisz tylko majtki ? Czy masz pozwolenie na resztę bielizny ?
No tak , baby to zawsze się ustawią jak wyglada pas cnoty dla faceta ? Taka klatka na WackaTylko majtki bo bardzo mnie podniecają majtki damskie zawsze mnie bardzo podniecały pierwsze majteczki używane pozbierałem mamie i waliłem konia. Teraz nie wale konia bo żona założyła mnie pas cnoty ale za to pozwoliła nosić swoje używane majteczki. W życiu niema tak dobrze że mam żony majteczki i walę konia ile chce. Żona ma lepiej bo ma pełną swobodę w sprawach sexu.
Masz jakieś fotki ?Tylko majtki bo bardzo mnie podniecają majtki damskie zawsze mnie bardzo podniecały pierwsze majteczki używane pozbierałem mamie i waliłem konia. Teraz nie wale konia bo żona założyła mnie pas cnoty ale za to pozwoliła nosić swoje używane majteczki. W życiu niema tak dobrze że mam żony majteczki i walę konia ile chce. Żona ma lepiej bo ma pełną swobodę w sprawach sexu.
Żona fotek nie lubi a moich mam dużo ale tutaj nie da się wstawićMasz jakieś fotki ?
Masz w majtkach żony ? Priv ?Żona fotek nie lubi a moich mam dużo ale tutaj nie da się wstawić
Ja też bardzo lubię ubierać damskie majtki, ostatnio tylko żony, lubię też zwalić sobie w jej majtkach.Tylko majtki bo bardzo mnie podniecają majtki damskie zawsze mnie bardzo podniecały pierwsze majteczki używane pozbierałem mamie i waliłem konia. Teraz nie wale konia bo żona założyła mnie pas cnoty ale za to pozwoliła nosić swoje używane majteczki. W życiu niema tak dobrze że mam żony majteczki i walę konia ile chce. Żona ma lepiej bo ma pełną swobodę w sprawach sexu.
Szukam kogoś kto też tak jak i ja lubi ubierać, chodzić i walić sobie w damskich majtkach. Jak chcesz to napisz na :Ted_66@wp.plJa też bardzo lubię ubierać damskie majtki, ostatnio tylko żony, lubię też zwalić sobie w jej majtkach.
Jesteś w związku ?,Szukam kogoś kto też tak jak i ja lubi ubierać, chodzić i walić sobie w damskich majtkach. Jak chcesz to napisz na :Ted_66@wp.pl
Ja jestem w związku małżeńskim od wielu lat,jak mam okazję to uwielbiam ubierać się w damskie ciuszki i na czarnej mini sukieneczce mieć zawiązany biały fartuszek ,mieszkam w JaworznieJesteś w związku ?,