• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Chęć seksu a nieśmiałość

Kobieta

Saanvi

Erotoman
On nie szuka...twierdzi,że jest do niczego...ale nie chce również tego zmienić...mimo,że inni udzieli mu 1500 rad...założył tutaj konto tylko po to aby się nad Sobą poużalać...
Dobra, to wróćmy do tematu nieśmiałości.

Moim zdaniem, jest z tym dużo prościej gdy ma się dostępny internet, można poznać kogoś nawet nie wychodząc z domu.

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Nowicjusz
@Jumperek pytanie do Autora, jakiej dziewczyny szukasz? Jakie masz oczekiwania. Nic na siłę, bo będzie tylko gorzej. Skoro jesteś nieśmiały, to każde działanie na kierowane na kontakt z ludźmi jest na plus. Popracuj trochę teraz nad sobą, masz na to teraz czas, bo potem jak już poznasz te swoją kobietę, to może być różnie.

Mężczyzna

Randomowynick123

Biegły Uwodziciel
A to zależy już czy szukasz aktualnie seksu czy czegoś poważnego. Co do samego seksu to się zgodzę.
Nom, do seksu nie mam szans poznać.

Jak coś więcej to już nie. Wtedy patrzy się głównie na charakter i to co niewidoczne, jak już wspomniałam.
Ale do czegoś więcej też nie mam. Bez wyglądu to dziewczyny nie spojrzą na mnie. Mam ponad 30 lat, gdyby było tak jak piszesz, to miałbym jakieś szanse.

Dobra, to wróćmy do tematu nieśmiałości.

Moim zdaniem, jest z tym dużo prościej gdy ma się dostępny internet, można poznać kogoś nawet nie wychodząc z domu.
I tak i nie. Dziewczyny mają 100 chętnych w tym samym czasie na portalach. Więc i tak jestem bez szans.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Oooo i to mi się podoba.

Tylko dodaj więcej szczegółów
Szukałabym gdzieś gdzie można znaleźć ludzi z takimi samymi pasjami, masz coś takiego?
Nom, do seksu nie mam szans poznać.
Halo stop, już poznałeś = to jest możliwe :p to nie jęcz :p
Ale do czegoś więcej też nie mam. Bez wyglądu to dziewczyny nie spojrzą na mnie. Mam ponad 30 lat, gdyby było tak jak piszesz, to miałbym jakieś szanse.
Bo masz szanse, tylko nie chcesz tego widzieć.
I tak i nie. Dziewczyny mają 100 chętnych w tym samym czasie na portalach. Więc i tak jestem bez szans.
Nie będziesz miał szans w momencie, w którym się poddasz.

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Dla chętnego, umówienie się na sex nie powinno stanowić problemu... Nieśmiałość mija wraz z większą ochotą na seks.
Ja też byłem nieśmiały...do momentu jak zacząłem umawiać się z dziewczynami stricte na seks...nieśmiałość zniknęła...również w kontaktach codziennych z kobietami...nawet super-laskami ;)

Mężczyzna

Greg II

Podrywacz
Hm...ja równiez jestem nieśmiały, ale jeżeli wyczuwam odrobine zachęty ze strony osoby, gdzie kieruje swoja uwagę, to ta blokada "puszcza" i wtedy działam swobodnie. Może ta informacja komuś pomoże:unsure:
Jeżeli nie ma tego elementu to natychmiast cofam sie jak slimak w skorupę.
Co ciekawe pomimo tej negatywnej cechy nawiazałem sporo kontaktów i ciągłej komunikacji interpersonalnej. Tak, że jakoś to idzie pomimo pewnych uwarunkowań, mało sprzyjajacych, dlaczego tak jest nie wiem, ale ta informacja może być komus przydatna

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Gloswdyskusji

Nowicjusz
Mam pomysł dla samotnych facetów z niską samooceną. Zapiszcie się na kurs czeskiego, tylko na żywo. Daje kupę śmiechu i wyluzowana. Na bierzecie pewności siebie i dodatkowo zaimponujecie przyszłej dziewczynie. A jak wam z Półkami nie wyjdzie, to macie alternatywę na Czeszki, namiętne i też piękne 😀

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Nowicjusz
Ja też byłem nieśmiały...do momentu jak zacząłem umawiać się z dziewczynami stricte na seks...nieśmiałość zniknęła...również w kontaktach codziennych z kobietami...nawet super-laskami ;)
I nie ma co się dziwić, że bekający i pierdzący gość ma większe branie niż grzeczny i elokwentny facet. Absurdy trudno wytłumaczyć 😀

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Jesteś nieśmiały, to nie masz szans na znalezienie laski tylko na seks. Może jeszcze podczas grania w gry komputerowe znajdzie się jakaś też dziewczyna introwertyczka z wysokim libido. Jak chcesz poruchać to musisz znaleźć laskę na portalach randkowych popisać z nimi i dawać delikatne znaki, że nie szukasz nikogo na stałe do związku, ale chcesz się z nią spotykać. Ale jak nie jesteś przystojny to raczej i tak chuj z tego wyjdzie. Widzę, że masz 182 wzrostu to już masz większe szanse, ale jak przyjedziesz na tej kosiarce 125 pojemności to może wyrwiesz jakąś sukę z rocznika powojennego, bo te młodsze to już mają w oczach cennik różnych motocykli, samochodów czy zegarków.

Ogólnie próbuj na portalach randkowych, ale jeśli nie jesteś przystojniakiem to na seks będzie ciężko.
Przecież logiczne jeśli kobieta ma dwóch facetów jeden 5/10, a drugi 10/10 i mają się spotkać na raz czy kilka razy to wybierze tego 10/10. Ślubu z nim nie bierze.

Mężczyzna

Randomowynick123

Biegły Uwodziciel
Dla chętnego, umówienie się na sex nie powinno stanowić problemu... Nieśmiałość mija wraz z większą ochotą na seks.
Co z tego, że miałbym chęć, jeśli się nie podobam dziewczynom. I nie spełniam wymagań. No i jestem zwyczajnie brzydki. Więc po co ktoś miałby mnie chcieć poznać na seks lub do związku...

Halo stop, już poznałeś = to jest możliwe :p to nie jęcz :p
Cudem... Trafiło się ślepej kurze ziarno.

Bo masz szanse, tylko nie chcesz tego widzieć.
Nie mam szans. Nawet dziewczyny mi to mówiły.

Nie będziesz miał szans w momencie, w którym się poddasz.
Nigdy szans nie miałem. Nie ma szans żeby ktoś taki jak ja poznał kogoś, gdy każda dziewczyna ma dziesiątki chętnych.

Mężczyzna

Jumperek

Cichy Podglądacz
Jesteś nieśmiały, to nie masz szans na znalezienie laski tylko na seks. Może jeszcze podczas grania w gry komputerowe znajdzie się jakaś też dziewczyna introwertyczka z wysokim libido. Jak chcesz poruchać to musisz znaleźć laskę na portalach randkowych popisać z nimi i dawać delikatne znaki, że nie szukasz nikogo na stałe do związku, ale chcesz się z nią spotykać. Ale jak nie jesteś przystojny to raczej i tak chuj z tego wyjdzie. Widzę, że masz 182 wzrostu to już masz większe szanse, ale jak przyjedziesz na tej kosiarce 125 pojemności to może wyrwiesz jakąś sukę z rocznika powojennego, bo te młodsze to już mają w oczach cennik różnych motocykli, samochodów czy zegarków.

Ogólnie próbuj na portalach randkowych, ale jeśli nie jesteś przystojniakiem to na seks będzie ciężko.
Przecież logiczne jeśli kobieta ma dwóch facetów jeden 5/10, a drugi 10/10 i mają się spotkać na raz czy kilka razy to wybierze tego 10/10. Ślubu z nim nie bierze.
No i z tobą się zgodzę w 100%.

Nie żebym myślał o każdej kobiecie ale wiele w dzisiejszych czasach patrzy na fury i kasę mężczyzn