Myślę, że on nie da rady, ponieważ będzie cały czas sfrustrowanyCześć. Ja nie byłem, ale myślę, że to nie jest sytuacja bez wyjścia. Jeśli się kochacie, to dacie radę. Ona zrozumie, że masz potrzeby, a ty zrozumiesz, żeby nie naciskać
Dokładnie jest tak jak mówisz , w dłuższej perspektywie czasu nie da się tak wytrzymaćMyślę, że on nie da rady, ponieważ będzie cały czas sfrustrowany
Jak to nie ma? A tu jest testNie ma aseksualnych kobiet
Tutaj radzę to samo. Musisz porozmawiać ze swoją partnerką i jasno zakomunikować problem. Robienie tego za czyimiś plecami nie jest fair ani dla niej ani dla ciebie. Ona jest zdradzana, ty jesteś trzymany przez ten związek i nie możesz zacząć z nikim niczego na serio. Albo dojdziecie do porozumienia albo trzeba się zastanowić co dalej. Zanim jednak cokolwiek postanowisz, zastanów się nad terapią dla par. To może wam pomóc zrozumieć się wzajemnie i dojść do sedna problemu dlaczego wasza relacja tak jak określiłeś "wygasła". Zawsze może się okazać, że da się to przepracować i naprawić.Czy zdradzam?To nie jest zdrada wg mnie bo w domu tego nie dostaje.Jestem normalnym facetem z potrzebami jak wiekszosc z nas.
Dlaczego zyje w takim zwiazku?
Nie wiem.Kwestia przyzwyczajenia,milosc z czasem wygasa a nie chce znowu wszystkiego zaczynac od nowa ale wiem takim podejsciem sam siebie krzywdze.Stoje na rozstaju drog i nie wiem co wybrac.
Sa takie kobiety,niestety.I z taka zyje okolo 7 lat.
Na poczatku bylo wszystko fajnie,jak to zawsze bywa.Potem zaczely sie tradycyjne powiedzonka i wymowki typu,
boli mnie glowa,jestem zmeczona,itp...
Zyjemy razem ale nie jak malzenstwo.Mozna to porownac do relacji kolezenskich,nawet trudno to opisac.
Jak sobie radze?
Otoz...trzeba kombinowac i caly czas na boku krecic jakies kolezanki.Jednak z czasem laski chca czegos wiecej niz tylko relacji erotycznej i wszystko z czasem sie konczy.
Czy zdradzam?To nie jest zdrada wg mnie bo w domu tego nie dostaje.Jestem normalnym facetem z potrzebami jak wiekszosc z nas.
Dlaczego zyje w takim zwiazku?
Nie wiem.Kwestia przyzwyczajenia,milosc z czasem wygasa a nie chce znowu wszystkiego zaczynac od nowa ale wiem takim podejsciem sam siebie krzywdze.Stoje na rozstaju drog i nie wiem co wybrac.
Po jaka cholere potrzebna jest Ci taka dziewczyna?Witam
Jak się okazało jestem w związku z aseksualną dziewczyna.
Czy ktoś z was był lub jest w związku z taką osobą ?
Tak, byłem i to jest temat spalony, dlatego daruj sobie tą męczarnię i znajdź sobie normalną dziewczynę z potrzebami.Witam
Jak się okazało jestem w związku z aseksualną dziewczyna.
Czy ktoś z was był lub jest w związku z taką osobą ?
Swego czasu bylem w podobnej sytuacji, tyle, ze odwrotnie, to ja nie miałem czasu na seks. Bylem tak zakochany w robocie, ze nawet nie zauważyłem, ze poranny prysznic z sakramentalnym: później cie do rucham i klepnięciem w pośladki, a które to nigdy nie znajdowało potwierdzenia w czynach, zaczyna nas dzielić. Nie przyjmowałem do świadomości, ze przestaliśmy rozmawiać, ze codzienne spacery, wypady w góry, na koncerty czy chociażby do sąsiadów na kilka procent w szkle, zmalały do absolutnego zera. Nie miałem na to czasu, za to miałem dziennie po 10,11 godzin pracy, a w domu stertę dokumentów do opracowania.Moja poprzednia żona uważała, że seks jest przereklamowany. Dochodziło nawet do tego, że przez pół roku nie było nic ....
Dlatego mam teraz nową żonę, i teraz seks jest codziennie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Podnieca mnie bycie podglądanym! | Fantazje erotyczne | 11 | |
C | Bycie wziętym za geja / lesbijkę | Seks | 3 | |
Y | Poniżanie i bycie poniżanym | Fetysze i perwersje | 0 | |
F | Bycie kochankiem/ kochanką... | Fantazje erotyczne | 15 | |
H | Czy bycie miłym i sympatycznym oznacza, że ktoś jest łatwy? | Związki | 16 |