• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Być mężczyzną jeden dzień

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Gdyby któraś pani faktycznie mogła stać się mężczyzną na jeden dzień, to zrozumiałaby dlaczego tak bardzo lubimy walić konia :)

• Like
Reactions: tpo
Kobieta

Wednesday

Seks Praktykant
W sumie, ciekawe, że nie padł tu np. pomysł pójścia wtedy na basen i popatrzenia w męskiej szatni na ciała pływaków. A przy okazji zebrania szczątkowych danych o frekwencji nagiego prysznica wśród mężczyzn. Albo pójściu w podobnym celu na siłownię, ze skorzystaniem z męskiej szatni.
To samo przyszło mi do głowy.

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Nie wiem czy na to pierwsze nie zmarnowałbym za dużo czasu. To jeszcze do zastanowienia ;)
Myślę, że mogłabyś na to pierwsze też dużo czasu stracić :)

Zastanawiałyście się kiedyś drogie panie, dlaczego mężczyźni tak często się masturbują i dlaczego jest to dla nich takie ważne?
Może po prostu rozkosz jest tak wielka? Mówi się, że kobiecy orgazm lepszy, ale to jednak faceci więcej i częściej dążą do orgazmu.

• Like
Reactions: tpo
Kobieta

D'Arc

Erotoman
Myślę, że mogłabyś na to pierwsze też dużo czasu stracić :)

Zastanawiałyście się kiedyś drogie panie, dlaczego mężczyźni tak często się masturbują i dlaczego jest to dla nich takie ważne?
Może po prostu rozkosz jest tak wielka? Mówi się, że kobiecy orgazm lepszy, ale to jednak faceci więcej i częściej dążą do orgazmu.
Mam podejrzenia, że to może chodzić o ilość zakończeń nerwowych. Niby "łechtaczka ma dwa razy więcej zakończeń nerwowych niż penis" no ale jej pole powierzchni jest ułamkiem pola powierzchni penisa. No i Wy macie jeszcze jądra, to jakby to liczyć, to już totalna padaka 😅 Zastanawiam się czy ten ogrom zakończeń nerwowych na penisie nie wpływa też na to, że faceci praktycznie zawsze mają orgazm i mogą mieć go o wiele szybciej niż kobiety. Gdyby mi wyrósł penis na dzień, to bym była w stanie sprawdzić doświadczalnie.

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
To wszystko jest bardzo ciekawe. Wiadomo, że kobiety też się masturbują, wiadomo, że też to bardzo lubią, ale chyba jednak nie mają takiej obsesji na tym punkcie jak wielu facetów (większość?). Dla faceta odkrycie masturbacji to wydarzenie przełomowe w życiu - od tego momentu zawsze będzie dążył do ponownego przeżycia tej rozkoszy. Kobiety - czy Wy potraficie uśpić w sobie ten instynkt na dłużej?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
@jacek1987 jaki instynkt masturbacji?! 🤣 Może jestem babskim wyjątkiem, ale ja osobiście tego nie znoszę i wręcz muszę się zmuszać, nie widzę w tym nic fajnego. Zamiast tego wolałabym normalny seks.