Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
W sumie, ciekawe, że nie padł tu np. pomysł pójścia wtedy na basen i popatrzenia w męskiej szatni na ciała pływaków. A przy okazji zebrania szczątkowych danych o frekwencji nagiego prysznica wśród mężczyzn. Albo pójściu w podobnym celu na siłownię, ze skorzystaniem z męskiej szatni.
Jak my wszyscy faceci. W sumie może ja jestem badaczem? Może ja po prostu każdego dnia próbuję odkryć, jak to jest się masturbować? Upewniam się, czy to ciągle takie samo uczucie
Cześć, dlaczego masz fotkę z internetu i dlaczego masz na niej kwiatka przy grzejniku?
To pierwsze znaki, że możesz być mężczyzną więcej niż jeden dzień
Myślę, że mogłabyś na to pierwsze też dużo czasu stracić
Zastanawiałyście się kiedyś drogie panie, dlaczego mężczyźni tak często się masturbują i dlaczego jest to dla nich takie ważne?
Może po prostu rozkosz jest tak wielka? Mówi się, że kobiecy orgazm lepszy, ale to jednak faceci więcej i częściej dążą do orgazmu.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.