• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brak seksu z żoną

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Już widzę jak w Polsce kobieta zostawia impotenta albo chłopa który ma problemy seksualne. Zaraz by się zleciało stado hejterków hipokrytów, głównie facetów z słowami że to "puszczalski szon" albo lachociąg który nie ma wartości. Oczywiście jak facetowi kobieta przysłowiowo "nie daje" to już tragedia. Nie pierdolcie o różnicy płciowej bo kobiety też bardzo lubią seks. Mimo że nie mają spermy ani jaj też potrafią posiadać ogromne libido ale to nieliczne wyjątki. Jakoś taką ludzie zaraz zjedzą a chłop może zdradzać rzucać, brać rozwód bo dla niego seks to jest kurła wszystko. Ciekawe czy tak chętnie bronilibyście kobiety która chce odejść od męża lenia z problemami psychicznymi. Pewnie zwyzywalibyście ją od koorew i szonow bo prawdziwa kobieta "walczy" . I ma być wsparciem dla faceta 🤭 Ten kraj jest skończony. Nic dziwnego że Polki wolą obcokrajowców skoro tutaj czyta się takie teksty. Dobrze że nie kazdy Polak taki jest. Chwała empatycznym i wyrozumiałym facetom których tutaj NIE MA WIELU. Chłopy takimi wpisami tylko pokazują co dla nich jest najważniejsze. Jebane, egoistyczne samoluby. Zamiast dojść do kompromisu będą brać rozwod bo żona nie daje. Już wolę być sama niż z takim byle kim. Gorzej niż dno. Nic dziwnego że laski wolą być same. Pozdro.

Ostatnia edycja:
Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Drogie kobiety, pamiętajcie co się najbardziej liczy dla wielu facetów:ruchanie. Dlatego my korzystajmy z naszej nieco hipergamicznej natury. Jak chłop nie robi nic w domu a żyjemy 50/50 wygonić dziada. Jak chłop straci pracę i się załamie - wygnać. To jego problem i jego słabości. I nie patrzeć drogie Panie na ostracyzm społeczny. Skoro oni tak grają my grajmy tak samo. Bądźmy dobre dla dobrych i wyrozumiałych mężczyzn. Aha, pierdolić ostracyzm społeczny. Dość z podwójnymi standardami. Skoro oni przez brak seksu chcą brać z nami rozwód to my bierzmy z nimi jak się załamią, stracą pracę. Nie ma w jedną stronę. Musi być kurła sprawiedliwie! Polskie kobiety to nie frajerki. Nie będą z egoistami i hipokrytami. Naura.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Polki już dość miały w historii utrzymywania nierobów, alkoholików. Robiły w polu, rodziły, sprzątały ich brudne zasrane pory. Dzisiaj jak wejdziesz w internet, na różne fora zobaczysz ogromny stek hejtu na kobiety które nie chcą żyć z frustratami i patusami. Polka ma wspierać chłopa jak upadnie, Polka ma być silna, Polka to Polka sramto. Tak jest niestety. A jak żona nie daje to tutaj są rady żeby odrazu ją sobie odpuścić. Oczywiście jak to samo zrobi Polka to będzie wyzywana. Dość kurwa tych podwójnych standardów i presji społecznej. Jeszcze raz potworze skoro mężczyźni są takimi samolubami niech kobiety w stosunku do nich też zaczną takie być. Karma i sprawiedliwość jest potrzebna na tym świecie. A nie chujowe rady, weź rozwód bo żona nie chce seksu. Może ma problemy natury psychicznej? Może ma niskie libido przez jakaś chorobę? Tyle lat zaprzepaścić przez brak seksu. Błagam.. nie słuchaj tych chorych rad. A wy drogie Panie jak chłop ma takie podejście to pamiętajcie że to red flag. Nie bądźcie dla takich dobre, nigdy. Szanujcie się w tym względzie.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
@Magazyn Spermy Czemu dajesz emotki śmiechu na moje wpisy? Prawdę pisze. To czysty egoizm a hipokryzja jest ze Polka jak zrobi dokładnie to samo dostaje ostracyzm. Na całe szczęście kobiety coraz mniej przejmują się ostracyzmem i są w takich sprawach sprawiedliwe. Skoro wy tak robicie my też będziemy.

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Nowicjusz
Wporzo a Twój? Poczytaj co ktoś powyżej napisał bo to do tej osoby bije. Nie do normalnych facetów :)
Mój dzień też mija wporzo: pogoda dopisuje i za kilka godzin czeka mnie udany seks. Nie narzekam.
Czemu dajesz emotki śmiechu na moje wpisy? Prawdę pisze.
Nie mówię, że nie masz racji, ale to szło napisać w 3 zdaniach, a Ty walnęłaś gruby elaborat.
Skoro wy tak robicie my też będziemy.
Mnie nie mieszaj do tego, proszę. Ja robię to, co uważam za stosowne i jest dobrze.