Obym nie była złym prorokiem. Myślę, że o trwałej zmianie można mówić dopiero po minimum 3 miesiącach. Jeden seks jeszcze o niczym nie świadczy, ja na twoim miejscu nie przywiązywałabym się do tej chwilowej zmiany, bo po co masz się rozczarować.
Obym nie była złym prorokiem. Myślę, że o trwałej zmianie można mówić dopiero po minimum 3 miesiącach. Jeden seks jeszcze o niczym nie świadczy, ja na twoim miejscu nie przywiązywałabym się do tej chwilowej zmiany, bo po co masz się rozczarować.
No właśnie o tym mówię. Ale możemy tu w ten sposób gdybać i gdybać. Najlepiej powinien wiedzieć sam zainteresowany. W końcu są ze sobą już trochę lat i znają się pewnie dość dobrze.
No właśnie o tym mówię. Ale możemy tu w ten sposób gdybać i gdybać. Najlepiej powinien wiedzieć sam zainteresowany. W końcu są ze sobą już trochę lat i znają się pewnie dość dobrze.
Nie każe Ci ktokolwiek się rozwodzić, jednak jest to ostateczność, jeżeli sytuacja się nie unormuje.
Działajcie razem w celu poprawy sytuacji i miej oko na wszystko.
@niezrozumiana To się nazywa odbierać komunikaty ksobnie. Bardzo przykra przypadłość, zwłaszcza w połączeniu z całkowitym brakiem dystansu i olbrzymią skłonnością do nakręcania się i odpalania się oraz brakiem poczucia humoru.
Można powiedzieć, że to przeciwieństwo podejścia "szkoda słów" i "szkoda nerwów".
Ona ma zryty łeb i pozwala sobie na wyzywanie wszystkich, którzy śmią nie podzielać jej bzdur. Ona kazała mi i innemu gościowi mieć wyrzuty sumienia za to, że przespaliśmy się (każdy w swoim życiu) z laskami, z którymi potem nam nie wyszło. No, kurwa! xDDDDD
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.