• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Bengalska miłość ...

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
* Zagapić się bez słowa ot i cała rozmowa najuczciwiej bez patosu .
I po prostu prezent losu w trakcie marzeń życie kalejdoskop zdarzeń .
Siedzisz słodko w sercu w głowie dusza resztę już dopowie ciszą racji .
Bez totalnej rezygnacji z samej siebie radość bycia razem w niebie dla lesbijek .
Nie wątpiłam że tak jest i że takie niebo jest na osi czasu akurat w środku lasu .
Dobrze że po Polskiej stronie daj całusa i mów do mnie najpiękniejszych snów sopranem .
Zrób z kiełbaską Żur Podlaski nie ma drugiej takiej laski już nie będziesz więcej sama .
Kocham i Jesteś Kochana . *
*

C

col.Greg

Guest
* Zagapić się bez słowa ot i cała rozmowa najuczciwiej bez patosu .
I po prostu prezent losu w trakcie marzeń życie kalejdoskop zdarzeń .
Siedzisz słodko w sercu w głowie dusza resztę już dopowie ciszą racji .
Bez totalnej rezygnacji z samej siebie radość bycia razem w niebie dla lesbijek .
Nie wątpiłam że tak jest i że takie niebo jest na osi czasu akurat w środku lasu .
Dobrze że po Polskiej stronie daj całusa i mów do mnie najpiękniejszych snów sopranem .
Zrób z kiełbaską Żur Podlaski nie ma drugiej takiej laski już nie będziesz więcej sama .
Kocham i Jesteś Kochana . *
*
Lessie, fajnie Cię znowu "zobaczyć"😚🤗

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
:)
:love: .
Zaszeptało Twoje Ciało tyle przecież jeszcze chciało opowiadać bez pruderii - i namiętność w perfumerii słodkich dłoni wszystko jest coraz cieplejsze takie nostalgicznie śmielsze i otwarte na szept ciszy tylko taki serce słyszy prosto do lewego uszka słodko śmieje się poduszka tak cudownie nie przestawaj bez pośpiechu tkliwa słodycz i bez grzechu wsuń paluszek wszystko pływa jesteś bosko powściągliwa zadumana absolutnie zaraz zsunę z Ciebie suknię tutaj w kuchni na podłogę - masz ten stanik już nie mogę .
https://www.etsy.com/pl/listing/965894477/soutien-gorge-amour-sans-armature-en?ref=user_profile :love: .

Ostatnia edycja:
Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Lubię jak kręcisz się na krześle wtedy jest wiatr i jest tak wcześnie a zapach lawendowy płynie w rannej godzinie . I już najlepsze w sadzie spadły gruszki do snu podusię poprawiają wróżki - Nimfy prześliczne tak osobliwie jakoś nostalgiczne . I jeszcze mroźny księżyc jak kochanka ze szminką szklanka pełna namiętności - jesień miłości . I nawet tkliwie wszystko się spełniało a brakowało . Tego uśmiechu od ucha do ucha cudnej pewności - Ona cała słucha . Oczu bławatki i rzęsy chabrowe szyja i dłonie wprost porcelanowe mocno zmysłowe . Taką Cię Skarbie zapamiętam całą . Prześlicznie wolną i bosko wspaniałą Lubię jak kręcisz się na krześle wtedy jest wiatr a jest tak wcześnie i zapach lawendowy płynie w rannej godzinie . I już najlepsze w sadzie spadły gruszki do snu podusię poprawiają wróżki - Nimfy prześliczne tak osobliwie jakoś nostalgiczne . I jeszcze mroźny księżyc jak kochanka ze szminką szklanka pełna namiętności - jesień miłości . I nawet tkliwie wszystko się spełniało a brakowało . Tego uśmiechu od ucha do ucha cudnej pewności - Ona cała słucha . Oczu bławatki i rzęsy chabrowe szyja i dłonie wprost porcelanowe mocno zmysłowe . Taką Cię Skarbie zapamiętam całą . Prześlicznie wolną i bosko wspaniałą 🥰
*
. *

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Nie zakochuj się w kobiecie,
która śmieje się lub płacze, gdy się kocha,
która potrafi przekształcić swego ducha w ciało, a nawet więcej...
w kobiecie, która kocha poezję (są one najbardziej niebezpieczne)
lub w kobiecie, która może stać pół godziny przed obrazem,
która nie może żyć bez muzyki.
Fragment poezji - Cudowna Kobieta
Martha Rivera Garrido ...
💋 https://www.youtube.com/watch?v=7cjH_iUUwQc💋
Ps. Prawie naga Kobieta jest jak mapa - czasami ludziki myśla że doskonale Ja znają lecz jedynie Wybranka potrafią ją odczytać . I to jest Najcudniejsze doznanie ...
🌹
🌹

Ostatnia edycja:
Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
💋 Menopauza Emocjonalna.

Nasze serca są z bursztynu
Nasze dusze są z muślinu
Nasze ciała bawełniane
Nasze myśli i słowa krystaliczna księżycowa
Mgła
Szron
Ciepły i spokojny dom .
Ps. I Twoje uszy zobaczą niewidzialne a oczy wysłyszą niedostrzegalne . 😘
L'amore sul colletto dell'accappatoio è magico
. 💋

Ostatnia edycja:
Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel

Per una bella donna vale la pena parlare della luna.​

Dobrodziejstwo zamyśleń jest jak plaża w Posilipo .
I Bagno Elena pozawala odpocząć zmysłom a ciało nastraja delikatnością
Radość jest niezwykła jak księżyc który nocą pilnuje kochanków .
One wiedzą gdzie kończy się czas a zaczyna świt .
Guarda la luna mezza nuda che ci guarda fino al mattino mentre siamo immersi nella sottile passione praticando il massaggio Nuru ...
💋

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
☀️ Poema postrzępione fragmenty tryptyku - Zielone Krwinki . ☀️
Zamyśliłam się na prześlicznej polanie w cieniu rozłozystej Brzozy która z radością otulała mnie swoimi białymi pomarszczonymi dłońmi.
Kiedy ocknęłam się z tego stanu ujrzałam przed sobą nieziemskiej urody postać która obserwowała na mnie z hamaku…Spojrzałam i kiedy nasze oczy się spotkały doświadczyłam uczucia ciepła i takiej pełnej spokoju radości…Uśmiechnęłam się najpiękniej jak tylko umiałam… leżąca postać odwzajemniła uśmiech i teraz doskonale mogłam stwierdzić że to kobieta… Ślicznej urody oczka przyglądały mi się z tajemniczą radością i niespotykaną ciekawością …Stałam tak oparta o brzozę i bałam się poruszyć ale owa postać skinęła na mnie swoją smukłą śniadą dłonią … Niepewnie spokojnie podeszłam kilka kroków i ukłoniłam się szarmanckim ruchem zdejmując z głowy czapkę…Postać uśmiechnęła się jeszcze piękniej i skinąwszy na mnie ręką zapytała – kim jesteś i jak tutaj trafiłaś ? Jaki melodyjny i śliczny głos rozbrzmiał w moich uszach ale jeszcze cudniejszym od owego głosu okazał się zapach który owładnął mną absolutnie…kwiat paproci mieszał się z koszyczkami dojrzewającej dopiero co mięty leśnej a nad tym wszystkim dominowała subtelna nuta poziomkowej harmonii… Jestem No Ja jestem – wymamrotałam dość odważnie i grzecznie – o Pani – Lulu - zielarka i podróżniczka i jeszcze raz skłoniłam się w geście powitania…Witaj Lulu - jak miło Cie poznać usłyszałam w odpowiedzi … Zbliż się bez obawy… Podeszłam by ucałować wyciągniętą ku mnie dłoń… jestem Nimfa – Elficzka opiekunka i Podróżniczka a zwą mnie Poemą gdyż uwielbiam wiersze… Kiedy uniosłam na powrót usta i wyprostowałam się nienagannie ujrzałam coś co przechodziło najśmielsze granice…Nimfa leżała na hamaku owinięta przezroczystym kocykiem utkanym z konwaliowych płatków które bardziej niż otulały to raczej odsłaniały wszystkie Jej wdzięki…Powiadasz więc że zapuściłaś się do mojej krainy w poszukiwaniu ziół ? Tak Pani – odparłam już znacznie pewniej … A co spodziewasz się znaleźć miła zielarko zapytała Nimfa…Pani bardzo potrzebny jest mi – pyłek akacji i brewki rozmarynu a jeśli uda mi się znaleźć kwiat paproci to będę bardzo – bardzo szczęśliwą odparłam…I w tym samym momencie Nimfa zaśmiała się tak perliście i pięknie że niedawny śpiew ptaka wydał mi się przy jej śmiechu nieudolnym buczeniem leśnych bąków… Kwiat paproci powiadasz Haaaa jesteś bardzo śliczna ale i zabawna piękna zielarko…Dlaczego Pani ? odparłam z delikatną zaczepką w głosie …Nimfa spojrzała na mnie wnikliwiej i oto nagle poprosiła mnie tonem jednoznacznie nieznoszącym sprzeciwu – otóż usiądź tu na pniu sosny głuptasku śliczna ty… Gdy tylko usiadłam Nimfa powoli zaczęła zsuwać kocyk , patrząc na mnie tymi swoimi błyszczącymi oczkami…Podniosła się bardzo ładnie w hamaku i nagle nie wiedzieć kiedy dosłownie do mnie sfrunęła …
💋
.
💋

Ostatnia edycja: